Regjistrohuni në duapune.com, shërbimi online dedikuar 100% punësimit dhe edukimit për punësim, i shtrirë në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni. Në duapune.com gjeni njoftime dhe oferta për vende të lira pune. Gjej punë falas nëpërmjet ofertave të mëposhtme. Kerkoj pune është motivimi juaj.
Nr. Pozicioni Emri i kompanisë Data e përfundimit Qyteti
1Gender-Sensitive Research on Tourism Sector Analysis in AlbaniaRisiAlbania20-04-2014Tiranë
2Gender-Sensitive Research on Skills Gap in the Agro-processing, Tourism, and ICT Sectors in AlbaniaRisi Albania18-04-2014Tiranë
3Shef KontabilitetiDuaPune 23-04-2014Tiranë
4Menaxher i një zinxhiri Restorantesh dhe LokaleshDuaPune 22-04-2014Tiranë
5Network AdministratorDuaPune 20-04-2014Udine
6Agjent Shitje DuaPune 29-04-2014Tiranë
7Kompania Mon Cheri kerkon te punesoje FinanciereMon Cheri shpk20-04-2014Tiranë
8Specialist prodhimi reklamashPixel Reklama30-04-2014Tiranë
9Specialiste prokurimeshSTART CO13-05-2014Tiranë
10Agjent Shitje(Shitje direkte) HARI LENA GROUPHL GROUP BMW30-04-2014Tiranë
11Promotor/Preventitor ( Marres Porosish) HARI LENA SHPKHL GROUP BMW30-04-2014Tiranë
12Merchendaizer Hari Lena SHPKHL GROUP BMW30-04-2014Tiranë
13KuzhinierAIMA sha30-04-2014Tiranë
14Menaxher HORECA BBD Shpk 11-05-2014Tiranë
15Specialist i Interkoneksionit dhe RoamingPlus Communication23-04-2014Tiranë
16Arketar/ShitesBalkan Sport SH.P.K ( adidas & Reebok)15-05-2014Tiranë
17Asistent ArkitektManeTCI16-04-2014Tiranë
18Web design + MarketingKnauf25-04-2014Tiranë
19Keshilltar Financiar per SMENOA22-04-2014Tiranë
20KuzhinierGeci shpk- Tirana International Hotel31-05-2014Tiranë
21Perfaqesues PromocioniABCom Albania30-04-2014Tiranë
22Programues ne WebA.E.Distribution shpk18-04-2014Tiranë
23Drejtor Teknik/GarancieGo Tech Electronics30-04-2014Durrës
24Web ManagerCOMMAN03-05-2014Tiranë
25Accountant PrishtineGlobal ATG10-05-2014Prishtinë
26EstetisteVera Style10-05-2014Tiranë
27Agjente marketinguARBDORA SECURITY05-06-2014Tiranë
28Shofer PrishtineAgna Group14-05-2014Prishtinë
29Komercialist PrishtineAgna Group14-05-2014Prishtinë
30Kompania Mon Cheri kerkon te punesoje Femra Mon Cheri shpk18-04-2014Tiranë
31Asistente Administrateicts201030-04-2014Tiranë
32Montues reklamash dhe aplikuesSignarama13-05-2014Tiranë
33Experienced PHP DeveloperTeachAway Inc09-05-2014Tiranë
34Menaxhere Blerje Tirane/Durres delta sh.a02-05-2014Tiranë
35Menaxher/e shitjesh Tirane/Durres delta sh.a02-05-2014Tiranë
36Jurist2K Group Sh.p.k05-05-2014Tiranë
37Menaxher Shitjesh ne terren per zonen e JugutDeutschcolor sh.a02-05-2014Tiranë
38Menaxher Shitjesh ne terren per zonen e VeriutDeutschcolor sh.a03-05-2014Tiranë
39Menaxher restoranti Agikons30-04-2014Tiranë
40MENAXHER I DEPARTAMENTIT TE MARKETINGUTGeci shpk30-04-2014Tiranë
41SHEF I DEPARTAMENTIT TE RECEPSIONITGeci shpk30-04-2014Tiranë
42Inxhinier ndertimi Artik-Korca21-04-2014Korçë
43Shef kuzhineBujtina e Gjelit30-06-2014Tiranë
44Arkitekt / eLim-Em25-04-2014Tiranë
45Menaxher Dege - ElbasanNOA18-04-2014Elbasan
46Menaxher Dege - BeratNOA18-04-2014Berat
47Ekonomist PogradecALB-STAR shpk30-04-2014Pogradec
48Drejtor Finance Agikons30-04-2014Tiranë
49Specialist prane Departamentit te BlerjeveAbissnet10-05-2014Tiranë
50International Sales RepresentativeAllan Lloyds Events30-06-2014Tiranë
51DizenjatorSignarama09-05-2014Tiranë
52Keshilltar Financiar - TiraneNOA24-04-2014Tiranë
53Keshilltar Financiar - FierNOA24-04-2014Fier
54Keshilltar Financiar - ElbasanNOA24-04-2014Elbasan
55Keshilltar Financiar - PogradecNOA24-04-2014Pogradec
 • Manaxher Projektesh - Programim WEB2014-04-30

 • Menaxher Peshkopi2014-04-17

  Kompania prestigjoze elektro-shtepiaka GLOBE tashme dhe ne Peshkopi kerkon te punesoj menaxher dyqani ne qendren me te re tregetare.

 • Menaxhere Shitjesh2014-04-20
  Nëse JU zotëroni aftësi të shkëlqyera organizative, aftësi për të frymëzuar dhe zhvilluar nje
 • Gender-Sensitive Research on Skills Gap in the Agro-processing, Tourism, and ICT Sectors in Albania2014-04-18

  RisiAlbania project wishes to invite the local consultancies to submit applications for:

  “Gender-Sensitive Research on Skills Gap in the Agro-processing, Tourism, and ICT Sec

 • Menexhere Bari2014-04-20

  Bar Segafredo kerkon te punesoje nje Menaxhere Bari (F)

 • Menaxher Marketingu2014-04-28

  Menaxher Marketingu

   

  Detyrat/ Pergjegjesite

   

   

  Menaxheri i Marketingut duhet te jete i afte te nj

 • Menaxher shitjes2014-05-08

  Kompania NOSHI shpk, perfaqesues zyrtar i markes se makinave Opel-Chevrolet ne Shqiperi kerkon te punesoje nje Menaxher Shitjesh - Noshi shpk

 • Menaxher i një zinxhiri Restorantesh dhe Lokalesh2014-04-22

  Në DM Consulting Services ne ofrojmë një shërbim rekrutimi konkurrues dhe profesional në identifikimin e personelit të specializuar dhe të niveleve të larta

 • Shef Kontabiliteti2014-04-23

  Në DM Consulting Services ne ofrojmë një shërbim rekrutimi konkurrues dhe profesional në identifikimin e personelit të specializuar dhe të niveleve të larta

 • Drejtor Administrimi2014-04-30

  Kompania e Ndertimit Agikons shpk kerkontepunesojeDrejtor Administrimi

   

   

  Qellimet:

  Organizimi dhe monitorimi I punes s

 • Menaxher operacionesh 2014-04-30

   

  Menaxher Operacionesh

  Detyrat/ Pergjegjesite

   

  Siguron  materialet  per aktivitetin e adminsitrates d

 • Menaxher Transporti 2014-04-30

   

  Menaxher Transporti
  Detyrat & Përgjegjësitë

  Organizimi, planifikimi, koordinimi dhe mbikqyrja e levizjeve t

 • Administrator ne Golem 2014-04-30

   

  Administrator Golem

   

  Detyrat/ Pergjegjesite

   

  Administratori duhet  te nderrmarre kontrolle

 • Administrator ne Tirane 2014-04-30

   

  Administrator ne Rezidencen  “Kodra e Diellit”

   

  Detyrat/ Pergjegjesite

  Administratori duhet t

 • Drejtor Finance 2014-04-30

   

  Drejtor  Finance Dhe Kontabilitetit
  Detyrat/ Pergjegjesite

   

  Drejtori i Finaces dhe Kontabilitetit  pla

 • Menaxher ambiente me qera 2014-04-30

   

  Menaxher per ambjentet me qera
  (zyra, apartamente, dyqane, vila, hapesira te tjera)

  Detyrat/ Pergjegjesite


 • Drejtor Teknik/Garancie2014-04-30

  Drejtor Teknik/Garancie

 • Web Manager2014-05-03

  The area of operation of our French company is Cu

 • Menaxher HORECA 2014-05-11

  BBD Sh.p.k, distributor zyrtar për tregëtimin e markes së njohur Franck Espresso kërkon të punesoj punonjës të kualifikuar në pozicionin e Menaxher Horeca,

Nr. Pozicioni Emri i kompanisë Data e përfundimit Qyteti
1Shef KontabilitetiDuaPune 23-04-2014Tiranë
2Menaxher i një zinxhiri Restorantesh dhe LokaleshDuaPune 22-04-2014Tiranë
3Network AdministratorDuaPune 20-04-2014Udine
4Agjent Shitje DuaPune 29-04-2014Tiranë
Ky seksion eshte rezervuar per te gjithe pozicionet internship.
Nr. Pozicioni Emri i kompanisë Data e përfundimit Qyteti
1Office AssistantStudio Ligjore22-04-2014Tiranë
Nr. Pozicioni Emri i kompanisë Data e përfundimit Qyteti
1Kamariere DurresBar Lokal Klejdi25-04-2015Durrës
2Xhenerik, Elektroauto, Bojaxhi ne servisin e BMW ShqiperiHL GROUP BMW30-04-2014Tiranë
3HidraulikAgikons30-04-2014Sarandë
4Ekonomist/eep & partners consultancy shpk25-04-2014Tiranë
5Shefe Financeep & partners consultancy shpk25-04-2014Tiranë
6OPERATORCALL CENTER ALBANIA30-04-2014Tiranë
7Operator TelefonikB.E.A Group10-05-2014Tiranë
8KamarierBujtina e Gjelit30-06-2014Tiranë
9KuzhinierNoshi 30-04-2014Tiranë
10Perfaqesues shitjesh per makina me qeraep & partners consultancy shpk16-04-2014Tiranë
11 Drejtor i Shitjeve - Tiraneep & partners consultancy shpk24-04-2014Tiranë
12Operator, Teamleader, BackofficeGreenpower Bussines10-05-2014Tiranë
13OPERATORDIGITAL NETWORKS30-04-2014Tiranë
14Senior Sales Executive B2Bep & partners consultancy shpk20-04-2014Tiranë
15Supervisorucall shpk30-04-2014Durrës
16Operator/agenti telefoniciALBALINE Call Center30-04-2014Tiranë
17Operatoratcompany18-04-2014Tiranë
18operatoreucall shpk30-04-2014Tiranë
19operator/eProfessional Marketing Albania 10-05-2014Tiranë
20Operator telefonikBUSINESS CALL30-04-2014Tiranë
21CALL CENTERITALGOMA02-05-2014Tiranë
22operatore telefonikj-greenpower shpk02-04-2015Tiranë
23SanitareHyseni&Associates30-04-2014Tiranë
24Operator TelefonikB.E.A Group28-04-2014Tiranë
25Prezantuese showroomiFalomo30-04-2014Tiranë
26Operatore telefonicoAccueil29-04-2014Tiranë
27TopografInfrastrukture31-05-2014Tiranë
28Operator3A Consulting30-04-2014Tiranë
29Operator telefonik per gjuhen spanjolleAlbacall sh.a25-04-2014Tiranë
30operatorfour call30-04-2014Tiranë
31Operator/e telemarketinguXl World30-04-2014Shkodër
32Shofer- Menaxher shitjeshUnipress shpk28-04-2014Tiranë
33Operator TelefonikASA SERVICES GROUP Sh.p.k19-04-2014Tiranë
34Call Agent/e PrishtineSwissVerischeurng 30-06-2014Prishtinë
35SanitareProfessional Marketing Albania 24-04-2014Tiranë
36operatorOpen Shpace sh.p.k17-04-2014Tiranë
37saldator Agikons30-04-2014Tiranë
38fadromist Agikons30-04-2014Tiranë
39shofer Agikons30-04-2014Tiranë
40xhenerikAgikons30-04-2014Tiranë
41kamarier Agikons30-04-2014Tiranë
42Operator telefonikbusiness call30-04-2014Tiranë
43OperatorCCS30-04-2014Tiranë
44Operatore TelefonikWocs Shpk07-09-2014Tiranë
45OperatorSevice Italia Online 18-07-2014Tiranë
46KAMARIERHotel & Restorant Aragosta01-06-2014Durrës
47Rrobaqepseconfezione industria abbigliamento31-05-2014Durrës
48Operator/eNEWITALCALL20-12-2014Tiranë
49Operator TelemarketinguAlba Contact Shpk19-11-2014Tiranë
50OPERATORE/TEAML LIDER/BACK OFFICEEuroVoice 30-11-2014Fier
51Offresi mandato vodafone per call centerAB Communication30-09-2014Tiranë
52OperatorVisionna31-12-2014Tiranë
53Agjent Shitje online VloreFustane-Kozmetike30-06-2014Vlorë
54Agjent Shitje online BeratFustane-Kozmetike30-06-2014Berat
55Agjent Shitje online KavajeFustane-Kozmetike30-06-2014Kavajë