Trajnim Dhe Edukim Kreu Blog Trajnim Dhe Edukim

duapune.com pjesemarres ne Panai...

Universiteti Politeknik i Tiranës organizoi sot në datë 2 Qershor 2022 tek ambientet e tij Panairin...


2022-06-02

duapune.com partner në Panairin...

duapune.com ishte partner kyç në organizimin e Syn+Ergasia, Panairi i Punës dhe Aftësive, zhvilluar...


Punësimi Sezonal në Gjermani për...

DIMAK Albania (Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Profesional dhe Karrierë), e mbë...


2022-01-27

Trajnim 3 ditor mbi Keshillimin...

Në datat 23, 24 dhe 25 Nëntor 2021 DIMAK Albania në bashkëpunim me duapune.com, organizoi trajnime m...


“Perjeto labirintin”...

Në datë 2 Nëntor 2021 DIMAK Albania në bashkëpunim me duapune.com, organizoi sesionin e informimit d...


2021-11-03

UNE MUNDEM – Shtegu im i k...

DIMAK Albania dhe duapune.com në kuadër të Projektit STAYnet – Southeast European Training Ini...


2021-10-26

Employer Branding Academy Albani...

27 TETOR 2021 – Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë...


2021-10-07

Rritu profesionalisht për një tr...

duapune.com në bashkëpunim me DIMAK Albania do të zhvillojë online 2 trajnime me temat: Rritu profes...


2021-09-21

Trajnim dhe mundësi punësimi në:...

Info Business Solutions shpk, pjesë e InfoSoft Group, mundëson trajnim në: Data analytics &...


2021-07-16

Grow Professionally for a Global...

duapune.com në bashkëpunim me DIMAK Albania (Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Pr...


2021-06-30

EBA – “Employer Bran...

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edh...


2021-04-27

Studioni ne SHBA per programet b...

Nje lajm i mire na vjen nga American Corner Tirana. Jeni të interesuar të studioni në ShBA? Keni pye...


2021-04-14

Internship profesional ne Gjerma...

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans. Fundi...


Seminar Motivues: “Gruaja Shqipt...

Më datë 10 Tetor vjen një Seminar Motivues me në qendër FEMRËN, rolin dhe rëndësinë e saj në aspekti...


2020-08-27

DIMAK organizon Webinar me temën...

DIMAK Albania, (Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Profesional dhe Karrierë) ju ft...


Workshop “Orientimi në tre...

Duapune.com, në bashkëpunim me DIMAK Albania (Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim P...


Aktiviteti i parë i HRHub Albani...

  HRHub Albania, një nismë e re e duapune.com dhe DM Consulting Services e lindur si nevojë për...


Duapune.com – sponsor loka...

Duapune.com, sponsor lokal i aktivitetit “AIESEC Pitch Bootcamp & Youth Speak Forum 2019”, organ...


Sesionet Trajnuese – Excel...

DM Consulting Services dhe duapune.com nisën për këtë vit sesionet trajnuese  me temë “Exellen...


Koha për Konkursin – Hacka...

Edhe pak ditë nga Konkursi-Hackathon për talentet e Sigurisë ndaj Krimit Kibernetik! PËRGATITUNI!! C...