Rreth HRHub Albania

Mirëseerdhët në HRHub Albania

HRHub Albania është një nismë e re e duapune.com, e lindur si nevojë për të adresuar sfidat më të nxehta dhe të ndjeshme, me të cilat përballet tregu i Burimeve Njerëzore në Shqipëri por edhe më gjerë. Kjo nismë do të mbledh rreth vetes drejtuesit e BNJ, ekspertët, drejtuesit e kompanive dhe të gjithë profesionistët të cilët përballen me këto sfida dhe shprehin gatishmëri për të diskutuar dhe bashkëpunuar në lidhje me zgjidhjet e tyre. HRHubAlbania është një hapësirë mendimi, diskutimi dhe bashkëpunimi (think tank) i të gjithë aktorëve që dëshirojnë të kontribuojnë në mënyrë aktive në transformimin modern, agile, dixhital dhe inovativ të rolit të BNJ dhe që e konsiderojnë atë si një nga shtyllat më të rëndësishme të zhvillimit strategjik të ekonomisë në të gjitha nivelet.

Më Shumë

Folësit

Axhenda

Regjistrimi

Fjala përshëndetëse

Znj. Eljana Mete, duapune.com, Administratore

Z. Romeo Sherko

Shoqata e TIK në Shqipëri(AITA), Zv.Kryetar Bordi

Z. Arben Memo

ACN(Rrjeti i Konsulentëve Shqiptarë), Kryetar Bordi

Znj. Ines Mucostepa

Kryetare e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë

Z. Eduard Shalsi

Ministër i Sipërmarrjes

Inovacioni në Rekrutim

Z. Dritan Mezini, DM Consulting Services Administrator/ HRHub Albania

METODAT DHE KANALET E REJA INOVATIVE TË REKRUTIMIT

Znj. Eljana Mete

moderatore

Znj. Irida Bonati

Albtelecom, Menaxhere e BNJ

Z. Gerti Boshnjaku

New Media Group, Themelues dhe CEO

Z. Renis Tërshana

R&T Group, Administrator

Znj. Juna Beqiri

Maritim Hotel Plaza Tirana, Koordinatore e BNJ

Pyetje/Përgjigje

SHKOLLA, BIZNESI, INTERNSHIP

Z. Dritan Mezini

DM Consulting Services Administrator (moderator)

Z. Visar Jasiqi

RIT Kosovo (A.U.K), Shef i Operacioneve dhe Marrëdhënieve me Jashtë

Znj. Jonida Lamaj

AADF, Menaxhere Projekti

Znj. Suela Bala

Junior Achievement, Drejtoreshë Ekzekutive e Programit

Z. Visar Ademi

My Career, Themelues/Drejtor Ekzekutiv

Pyetje/Përgjigje

BRANDI I KOMPANISË PËR REKRUTIM MË TË MIRË

Z. Roden Pajaj

Drejtor i Shërbimeve të Konsulencës për Kapitalin Njerëzor, Deloitte Touche Tohmatsu Services, Inc. (moderator)

Z. Gjergji Guri

Facilization, Administrator

Z. Artan Koxhuku

AGNA, Drejtues i departamentit të BNJ

Znj. Enkeleda Tupa

Raiffeisen Bank, Partnere Biznesi në BNJ

Pyetje/Përgjigje

Çfarë vjen më pas? Trendet e Rekrutimit Z. Dritan Mezini

Networking

REGJISTROHU

Kjo formë regjistrimi vlen vetëm për personat që kanë marrë një ftesë individuale nga organizatorët e HRHub Albania. Për çdo pyetje dhe nëse keni interes lidhur me këtë aktivitet, ju lutem dërgoni një e-mail në adresën [email protected]

Adresa:

Hotel Plaza

Numër kontakti:

+355 69 207 7847

Website:

www.duapune.com