Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Buletini Informativ

Ju lutem, plotësoni tabelën e mëposhtme që të mundësoni informimin me pozicionet e lira të punës, nëpërmjet buletinit informativ periodik.Indeksi i Punësimit Kreu Indeksi i Punësimit (August 2019)

Punëkërkuesit e regjistruar në sistem në vite


Shpërndarja gjeografike e pozicioneve të punës

Qyteti %
Tirane 79.8%
Durres 4.9%
Prishtinë 2.2%
Fier 1.4%
Vlore 1.3%
Elbasan 1.1%
Shkodër 1.0%
Korce 0.8%
Lushnje 0.8%
Berat 0.5%

Kompanitë e regjistruara në sistem në vite


Tendenca e kategorive për periudhën 2017 - 2018

Kategoritë 2017 2018 Diferenca
Shitje 781 928 147
Operator 317 339 22
Menaxhim 453 504 51
Specialist 437 657 220
Marketing 239 328 89
Financier 327 390 63
Ekonomist 235 271 36
Menaxhim shitjeve 187 220 33
Turizem 110 225 115
Programues 187 272 85
Administrator rrjeti 54 61 7
Inxhinier 129 118 -11
Informaticien 118 83 -35
Sekretar/Asistent zyre 79 103 24
Inxhinier ndertimi 117 141 24
TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit 113 206 93
Dizajner 66 88 22
Arkitekt 114 81 -33
Jurist 49 104 55
Burime njerezore 84 83 -1

Pozicionet e postuara në sistem


Kategoritë nga pozicionet e punës

Kategoritë %
Shitje 13.0%
Operator 8.7%
Menaxhim 6.5%
Marketing 5.6%
Specialist 5.6%
Financier 4.8%
Ekonomist 4.4%
Menaxhim shitjeve 3.3%
Turizem 3.2%
Programues 2.7%
Administrator rrjeti 2.5%
Inxhinier 2.5%
Informaticien 1.9%
Sekretar/Asistent zyre 1.8%
Inxhinier ndertimi 1.5%
Dizajner 1.4%
TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit 1.4%
Arkitekt 1.3%
Burime njerezore 1.3%
Jurist 1.3%

Kategoritë preferenciale të punëkërkuesve

Kategoritë %
Ekonomist 5.1%
Administrim biznesi 3.2%
Financier 3.1%
Jurist 3.1%
Administrator rrjeti 2.2%
Burime njerezore 2.2%
Marketing 1.3%
Mesues 1.3%
Shitje 1.2%
Menaxhim 1.2%
Marredhenie me publikun dhe komunikim 1.1%
Operator 1.0%

Numri i punëkërkuesve sipas gjinisë

Numri i punëkërkuesve sipas grupmoshës

Numri i punëkërkuesve sipas nivelit të edukimit


Kontakto me ekipin e duapune.com
Cel.: (AL) +355 69 2031581
[email protected]


Asnjë pjesë e këtij botimi nuk mund të riprodhohet, transmetohet, transkriptohet, të ruhet në sisteme të marrëse ose të përkthehet në gjuhë tjetër, në çfarëdo forme apo mjet elektronik, mekanik, fotokopjues, regjistrues ose të tjerë, pa lejen paraprake me shkrim nga DM Consulting Services (DMCS).

Të drejtat e autorit, informacioni konfidencial, patentat, të drejtat e projektimit dhe të gjitha të drejtat e tjera të pronësisë intelektuale të çfarëdo natyre të paraqitura në këtë material janë dhe do të mbeten pronë e vetme dhe ekskluzive e Consulting Services (DMCS). Informacioni i paraqitur këtu besohet të jetë i saktë dhe i besueshëm.