Përzgjedhja dhe përputhja e personave të përshtatshëm dhe më të kualifikuar me kërkesat e tregut të punës bëhet kritike dita-ditës. Që nga viti 2005, DM Consulting Services dhe duapune.com ofrojnë këto shërbime të përputhjes së burimeve njerëzore me tregun e punës në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe më tej.
Na telefononi në +355 69 2077847 dhe diskutoni kërkesat tuaja me ekipin tonë, ose mund të plotësoni formularin e kontaktit.

Kreu > Për PunëdhënësPër Punëdhënës

Platformë online e punës - duapune.com përzgjedh kandidatët më të mirë për kompanitë më të mira falë përdorimit të inteligjencës dhe teknologjisë më të fundit (Më i miri, Për më të Mirin, Mes Më të Mirës.). duapune.com është në rritje të shpejtë dhe është një nga platformat kryesore të punës online në rajonin e Ballkanit Perëndimor dhe për më tepër, klientët e duapune.com mund të kërkojnë punonjës në më shumë se 130 vende nëpërmjet partneritetit ndërkombëtar me "the-network.com" dhe almacareer.com
Për t'ju mbështetur në rritjen e biznesit tuaj dhe në gjetjen e kandidatëve më të mirë, duapune.com ofron shërbimet e mëposhtme:

Duapune.com është një platformë online për punë dhe karrierë më të mirë (#duapune) për të ndihmuar punëdhënësit
të gjejnë dhe të punësojnë personin më të mirë në Ballkan, dhe në vendet në zhvillim me cmime të arsyeshme
dhe cilësi të lartë duke përdorur teknologjinë më të fundit.