Kreu > Për Punëdhënës > Platformë online e punës Platformë online e punës

Reklamimi i pozicioneve të punës

Punëdhënësit publikojnë vendet e tyre të lira me qëllim që të arrijnë grupe gjithnjë në zgjerim të kandidatëve, që jetojnë aktualisht në vend ose profesionistët që jetojnë jashtë vendit dhe kërkojnë të kthehen në shtëpi. Postimet e punës mund të jenë standarde ose të personalizuara.

Profili i punëdhënësit dhe emërtimi i punës

Krijimi i profilit të punëdhënësit mund të jetë standard ose i personalizuar. Shtimi i një baneri dhe logo të mirë-dizajnuar në profilin e punës së postuar mund të ofrojë një ndryshim për të tërhequr kandidatët më të mirë për pozicionin.

Fushatat me emaile

E-maile të personalizuar për të synuar kandidatë të caktuar, bazuar në preferencat e tyre. Fushatat me emaile të personalizuara gjithashtu ju lejojnë të shënjestroni grupin e kandidatëve.

Fushatat e Facebook dhe fushatat e tjera të mediave sociale

Faqja jonë e Facebook (https://www.facebook.com/duapunecom/) përbëhet nga mbi 151K ndjekës. Platformat e tjera të Medias Sociale janë gjithashtu pjesë e fushatës sonë si LinkedIn, Instagram, Twitter dhe të tjerë.

Duapune.com është një platformë online për punë dhe karrierë më të mirë (#duapune) për të ndihmuar punëdhënësit
të gjejnë dhe të punësojnë personin më të mirë në Ballkan, dhe në vendet në zhvillim me cmime të arsyeshme
dhe cilësi të lartë duke përdorur teknologjinë më të fundit.