Na kontaktoni Kreu Na kontaktoni

Na dërgoni email

Për çdo pyetje dhe paqartësi ju lutemi mos hezitoni të na shkruani e-mail, së cilit do t’i përgjigjemi brenda 24 orëve. (Vini re: Ndonjëherë mesazhi i email-it shënohet si spam, ndaj ju lutemi kontrolloni herë pas here kutinë e spam në e-mail-in tuaj në rastet kur nuk keni marrë ende përgjigje prej nesh edhe pse kanë kaluar 24 orë nga momenti që na keni shkruar.) Për të na dërguar email, ju lutemi plotësoni formën e mëposhtme, ose në adresë elektronike [email protected]

Na kontaktoni

Për çdo pyetje apo paqartësi që mund të keni në lidhje me përdorimin e duapune.com mund ta merrni tek menu 'Reth nesh', 'Pyetje Përgjigje' si dhe në çdo faqe tjetër në portal ku mund të klikoni 'Ndihmë'.

Na ndiqni

Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë