Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Statistika

Numri i Punonjësve:

501-1000

Punë Aktive:

58

Sektori:

Privat

Themeluar:

1996


INFORMACIONE KONTAKTI


Më skano:

Përshkrimi i kompanisë

AGIKONS SH.P.K ka një angazhim të fortë për përsosmërinë dhe cilësinë më të lartë të ndërtimit dhe shërbimeve. Ne gjithmonë kërkojmë rritje dhe përmirësim në të gjitha projektet që ndërmarrim. Ne përpiqemi ta bëjmë këtë me vetë-mjaftueshmëri, produktivitet të lartë dhe një efikasitet të lartë. Ne vlerësojmë burimet tona njerëzore si një nga përparësitë dhe vlerat tona më të mëdha. Ne synojmë të bëhemi udhëheqës i industrisë në Ballkan dhe më gjerë. Për të arritur vizionin tonë, ne përpiqemi të mbështesim parimet tre-dimensionale: Përkushtimin, Disiplinën dhe Drejtimin.

Përvoja e AGIKONS SH.PK materializohet në mijëra shtëpi, dhjetëra hapësira tregtare, disa objekte arsimore dhe shëndetësore, dhjetëra kilometra tunele për rrugë dhe hidrocentrale, miliona metra kub gërmime toke dhe transport, qindra kilometra rrugë të të gjitha llojeve, dhjetëra parqe, qindra projekte arti urban, sheshe, bazenë, fasada arti, etj.


Fotografi


Punët aktive nga Agikons

Mekanik Agikons

Mekanik
Tirane, Shqipëri 14-12-2023 edhe 8 ditë

Marangoz Agikons

Marangoz
Tirane, Shqipëri 06-12-2023 mbaron sot

Saldator Agikons

Saldator
Tirane, Shqipëri 18-12-2023 edhe 12 ditë
Tirane, Shqipëri 19-12-2023 edhe 13 ditë
Tirane, Shqipëri 19-12-2023 edhe 13 ditë
Tirane, Shqipëri 20-12-2023 edhe 14 ditë
Tirane, Shqipëri 20-12-2023 edhe 14 ditë

Saldator Agikons

Saldator
Tirane, Shqipëri 21-12-2023 edhe 15 ditë

Saldator Agikons

Saldator
Tirane, Shqipëri 21-12-2023 edhe 15 ditë
Tirane, Shqipëri 21-12-2023 edhe 15 ditë
Tirane, Shqipëri 21-12-2023 edhe 15 ditë
Tirane, Shqipëri 25-12-2023 edhe 19 ditë
Tirane, Shqipëri 25-12-2023 edhe 19 ditë

Mozaiçist Agikons

Tjeter
Tirane, Shqipëri 28-12-2023 edhe 22 ditë
Tirane, Shqipëri 01-01-2024 edhe 26 ditë

Mekanik Agikons

Mekanik
Tirane, Shqipëri 01-01-2024 edhe 26 ditë
Tirane, Shqipëri 01-01-2024 edhe 26 ditë
Tirane, Shqipëri 02-01-2024 edhe 27 ditë
Tirane, Shqipëri 02-01-2024 edhe 27 ditë
Tirane, Shqipëri 03-01-2024 edhe 28 ditë

Saldator Agikons

Saldator
Tirane, Shqipëri 03-01-2024 edhe 28 ditë
Tirane, Shqipëri 03-01-2024 edhe 28 ditë
Tirane, Shqipëri 03-01-2024 edhe 28 ditë

Marangoz Agikons

Marangoz
Tirane, Shqipëri 03-01-2024 edhe 28 ditë
Tirane, Shqipëri 03-01-2024 edhe 28 ditë