Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Shtoni edukimMirëseerdhët në duapune.comTestimonials

"

Duke iu përgëzuar për punën e palodhur në ndihmë të punëkërkuesve dhe punëdhënësve, po ju rrëfej përvojën time të të kërkuarit punë me ju. Ashtu si shumica e studentëve që sapo diplomohen vihe... shiko më shumë...

"

Ne kemi filluar bashkëpunimin tonë që nga shkurti i vitit 2016. Kemi shpallur vendet e lira përmes duapune.com dhe kjo na ka ndihmuar të kemi kandidatë të mirë që përmbushin pritshmëritë tona. Me të vërtetë vlerësojmë gadishmërinë e stafit, kjo ka një vlerë shumë të rëndësishme për ne. Selecta Cust... shiko më shumë...

"

Kam përdorur Duapune.com për dy vitet e fundit, ndryshimi në këtë portal të punës është cilësia e njoftimeve. Duapune.com bën diferencën në treg duke qenë e vetmja e fokusuar tek shërbimi cilësor ndaj klientit në mënyrën më profesionale. Kam gjetur veten në pozicionin e punës dhe kam aplikuar nga... shiko më shumë...

"

Sa i përket portalit duapune.com është një zgjidhje për këdo që kërkon një punë afatgjatë, për faktin se punët e ofruara janë vërtët cilësore dhe të organizuara mirë. Informacioni që ofrohet është shumë i saktë dhe mundësia për të aplikuar direkt. Pas aplikimit në një nga pozicionet e duapune.com... shiko më shumë...

"

Kohët e fundit kemi filluar të bashkëpunojmë me portalin duapune.com. Ne kemi publikuar shpalljen tonë dhe që nga momenti i parë kemi filluar të marrim CV të kandidatëve. Stafi i Duapune.com ishte shumë i dobishëm. EPRD Office

"

Duapune.com është një portal i shkëlqyeshëm për punë; Ai siguron ndeshje përkatëse dhe të sakta sipas hapjeve të punës. Kërkimi i avancuar është një mjet jashtëzakonisht i dobishëm. Fillova të përdor Duapune.com.com disa vite më parë, gjatë përvojës sime e gjeta një portal të shkëlqyer ku vendoset n... shiko më shumë...

"

Ne kishim një nevojë urgjente për të gjetur njerëz të kualifikuar për pozicione vakante në kompaninë tonë. Duke u nisur nga popullariteti dhe profesionalizmi që duapune.com ka në tregun e punës në Shqipëri dhe në rajon, ne vendosëm të publikonim pozicionin e lirë të punës në këtë portal. Suksesi... shiko më shumë...

"

Si një zhvillues i web-it, i freskët nga një eksperiencë pune jashtë vendit, unë përdora duapune.com për të regjistruar CV-në time dhe për të aplikuar për punë në seksionin e Web / Software Development. Një kompani programimi e quajtur RedMark gjeti CV time dhe më kontaktoi për të aplikuar për një p... shiko më shumë...

"

Për ne tek " COCA-COLA, procesi i rekrutimit është mjaft i rëndësishëm dhe shume herë aspak i lehtë për gjetjen e profesionistëve të duhur. Krahasuar në përvojën me aplikimet on line, duapune.com, bën diferencë në cilësinë dhe prezantimin e kandidatëve të saj.... tek duapune... "gjen Personin e... shiko më shumë...

"

Unë jam Ilti Çela Specialist IT pranë Spitalit Amerikan në Tiranë. Si Çdo punëkërkues edhe unë kam patur periudhën time të vështirë për gjetjen e një vendi pune. Rastësisht nga të njohur dëgjova për faqen e internetit duapune.com ku u rregjistrova si punëkërkues dhe ndërtova CV time online. Çdo ditë... shiko më shumë...

"

Ashtu si të gjitha kompanitë e tjera, kompania jonë duhej të punësonte staf të ri. Pas shumë marrëveshjeve nga burime të ndryshme për aplikantët të cilët nuk na ofruan cilësinë e duhur të kandidateve, ne zgjodhëm duapune.com si portali i vetëm profesional që na mundësoi shumë aplikantë dhe gjithasht... shiko më shumë...

"

DM Consulting Services me faqen e internetit për punësim duapune.com është një nga kompanitë më të besueshme që njoh dhe ia rekomandoj të gjithë miqve të mi. Gjëja e parë që bëra ishte regjistrimi i CV-së tek duapune.com.Çdo ditë njoftohesha me e-mail nga ekipi i duapune. com për pozicionet vakante... shiko më shumë...