Këshilla Mbi Intervistimin Kreu Blog Këshilla Mbi Intervistimin

Intervista

Pse dëshironi të punoni në këtë kompani? Kujdes nga përgjigjet e përgjithshme! Nëse ato që thoni ju...


Jeni gati për një Intervistë Onl...

Si të kaloni me sukses një intervistë Online Pune? – 6 këshilla Veçanërisht post pandemisë #co...


Pse ju pushuan nga puna? –...

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht k...


3 rregullat qe garantojne nje pë...

1.Jepini përgjigje pyetjes. Të gjithë bëjmë gabime. Dhe kushdo që interviston për ndonjë pozicion pu...


Keshilla per diten e intervistes

Në vijim të artikullit të mëparshëm me disa këshilla për intervistën e punës tek ky artikull do te g...


Keshilla per diten e intervistes

Kërkimi për punë është një proces stresues, por ju keni bërë një punë shumë të mirë në CV-në tuaj dh...


Pse po e lini punen tuaj aktuale...

Provoni veten. Cila do te ishte pergjigjja e duhur? Pse po e lini punen tuaj aktuale? Kam shume ngar...


2021-08-19

“Rritu profesionalisht për...

Duapune.com në bashkëpunim me DIMAK Albania (Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Pr...


Test 3: Çfare po kerkon ne kete...

Intervista – Test 3 Pyetja është për ju, por ju duhet të mendoni për këtë nga perspektiva e re...


DITA E INTERVISTES. Mos harroni!

Çfare duhet te keni parasysh diten e intervistes: Mbërrini të paktën 15 minuta para. Mund të keni ne...


Test 2: Cilat jane dobesite tuaj...

Nëse intervistuesi ju pyet: – Cilat janë dobësitë tuaja? Cila do të ishte përgjigjja e saktë?...


Cili eshte stili juaj i menaxhim...

Menaxherët më të mirë janë të fortë, por fleksibël dhe kjo është pikërisht ajo që ju duhet të tregon...


Çfare po kerkoni ne kete pune te...

Nje nga pyetjet qe percakton suksesin tuaj ne interviste eshte pikerisht kjo: Çfare po kerkon ne ket...


Çfare ju pelqen me pak nga puna...

Ajo që nuk duhet të bëni është që të shprehni pakënaqësi rreth kompanisë aktuale ose të thoni se e u...


2020-12-02

Si t’i shpjegoni ndryshime...

Kur rekrutuesit ju bëjnë këtë pyetje ajo që duhet të bëni është thjesht të jeni të qetë dhe të shpje...


Pse ka boshllek ne eksperiencen...

Ndoshta jeni kujdesur për fëmijët ose prindërit e moshuar, jeni marrë me çështje shëndetësore ose nd...


Pse po e lini punen tuaj aktuale...

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po...


Keni gabuar në punë ? – I...

Askujt nuk i pëlqen të përmend gabimet e kaluara dhe sidomos në një intervistë pune ku po përpiqeni...


Konflikt me shefin?

Cili është ai rast kur nuk keni rënë dakord me një vendim që është marrë në punë? Konflikt me shefin...


Intervista – Aftësitë drej...

Më tregoni për një rast kur ju keni demonstruar aftësi drejtuese (lidershipi). Ju nuk duhet të keni...