Punëkërkues

Punëkërkues Këshilla mbi intervistimin

Test 3: Çfare po kerkon ne kete pune te re?

Intervista - Test 3

Pyetja është për ju, por ju duhet të mendoni për këtë nga perspektiva e rekrutuesit. Rekomandohet të përqëndroheni në aftësitë tuaja por pa harruar vlerësimin për kompaninë.

Përmendni qëllimet tuaja afatgjata

Të punësosh njerëz do të thotë të investosh në to dhe askujt nuk i pëlqen të shohë investimet të mos funksionojnë ose të jenë afat-shkurtra. Mund të jetë mirë të përmendni se si e shihni rritjen apo zhvillimin e karrierës tuaj në një kompani solide dhe me reputacion në treg. Çdo gjë që nënkupton se jeni duke u investuar për një kohë të gjatë është mirë ta permendni.

Ndaj përgjigjja e duhur do të ishte:

b- Kam patur gjithmonë dëshirë të jem pjesë e kësaj kompanie, ku mund të jap rezultate pozitive për grupin, të zhvillohem profesionalisht dhe të rritem në karrierë.

Për pyetje të tjera të intervistave të punësimit, linku këtu: duapune.com/blog/keshilla-mbi-intervistimin

duapune.com