Të Përgjithshme Kreu Blog Të Përgjithshme

Thenia e dites

E ardhmja juaj varet nga ajo që bëni sot. Mahatma Gandhi


2022-01-14

A e dini se…

“41% e punëtorëve besojnë se një hapësirë pune e organizuar është çelësi për të punuar lehtësisht.”...


2022-01-07

Thenia e dites

Jeta pa u përpjekur është si të hysh në një minierë plot me gurë të çmuar dhe të dalësh duar bosh. P...


2022-01-05

Dita Kombetare e Rinise 8 Dhjeto...

#emerkure #duapune #kerkoj #njoftim #diteerinise #njoftimpune #rinia #youth #shqiperi #albania #tira...


2021-12-07

Thenia e dites!

Gjatë momenteve tona më të errëta duhet të përqendrohemi të gjejmë dritën!” Aristoteli


2021-11-10

A e dini se…

Punëkërkuesit kalojnë mesatarisht 11 orë në javë duke kërkuar për punë.


2021-11-03

6 mundesi pune jashte vendit

Nese jeni duke menduar per nje ekperience pune jashte vendit, ju themi se kjo eshte e mundur. Ne por...


2021-10-12

Thenie motivuese

“Pesimisti sheh vështirësi në çdo mundësi. Optimisti sheh mundësi në çdo vështirësi “. Winston...


2021-09-20

Cabin Crew Wizz Air – TIRA...

Cabin Crew Wizz Air – TIRANA base Wizz Air invites you for open recruitment day! We are h...


2021-09-13

A e dini se…

#tuesday#duapune#kerkoj#njoftim#njoftimepune#njoftimpune#gjejpune#pune#shqiperi#albania #tirana#tira...


2021-08-24

Thenie motivuese

” Mësoni sikur do të jetoni përgjithmonë, jetoni sikur do vdisni nesër. ” Mahatma Gandhi


2021-08-13

Portali AlbaniaTech është live:...

Portali AlbaniaTech është live: Gjithçka mbi ekosistemin shqiptar të inovacionit në një platformë të...


2021-07-16

Puno me Kurum International Sh.A...

Kompania Kurum e themeluar në vitin 1975, ka si fushë kryesore të biznesit prodhimin e hekurit dhe ç...


2021-06-23

Mundesi pune ne MALTE si Infermi...

Ti ke mundesi te punosh ne Malte. Mjafton te zoterosh gjuhen angleze dhe te kesh eksperience si Shef...


2021-02-08

Sa me i zgjuar te jesh, aq me sh...

Sipas shkencës: sa më i zgjuar të jesh, aq më shumë mund të bësh këtë gabim të zakonshëm dhe të kush...


2021-02-05

5 gezime per vitin 2021

Pandemia COVID-19 nuk ishte ndonjë gjëmim në qiell të hapur, por përkundrazi një katastrofë “natyror...


2020-12-28

Kenget me te bukura per Krishtli...

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gji...


E vërteta rreth bjondeve. Si ndi...

Bjondet paguhen më shumë Një studim i kryer në vitin 2010 nga Universiteti i Teknologjisë Queensland...


2020-08-31