Lojëra Argëtuese Dhe Humor Kreu Blog Lojëra Argëtuese Dhe Humor

Humor

Kur kolegu që ke inat pushohet nga puna.


Quiz!

Gota e parë mbushet ajo me numrin 3.


Humor

Kur i shpjegon diçka klientit për herën e dhjetë dhe ata prap nuk të kuptojnë.


Quiz!

Pergjigja: Dhembi


Thenia e dites

Unë mendoj se, nëse do të arrish ylberin, duhet më para të durosh shiun. Dolly Parton


Humor

Unë nuk them shpesh që më pëlqen puna ime por kur e them,e them sepse kolegët e mi janë fantastikë.


Thenia e dites

Nëse do të kisha tetë orë për të prerë një pemë, do të shpenzoja gjashtë orë duke mprehur sëpatën. A...


Humor

Shefi: Pse do të largohesh herët nga puna? Unë: Thjesht nuk po ia kaloj mirë këtu.


Quiz

Pergjigja e sakte eshte mos imagjino me.


Humor!

 #duapune #kerkoj #njoftim #njoftimepune  #njoftimpune #gjejpune #pune #shqiperi #albania  #duapunea...


A e dini se…

Një studim i Universitetit të Stanford zbuloi se punonjësit që punojnë nga shtëpia janë 14% më produ...


Quiz

Derrasa e zeze qe shkruan me shkumes.


Humor!

Humori i dites


Quiz!

Përgjigja e saktë është 6, 11 dhe 13.


Humor!

Fytyra që bën kur kolegu yt sillet sikur është menaxheri.


Humor

Kur kalon shefi dhe kap gjënë më të afërt që ke që të dukesh sikur po punon.


Quiz!

Pergjigja eshte 1.


Quiz!

Në foto janë 13 trekëndësha.


Humor

Dhe më pas e kuptova që dhuratat nuk ishin për mua…


A e dini se

Pothuajse 60% e punonjësve kontrollojnë emailin e tyre të punës për Krishtlindje. Fact Retriever,202...