Menaxhim Kreu Blog Menaxhim

duapune.com pjesemarrese ne Mana...

Në 8-10 Qershor 2022 themeluesit e duapune.com, Z. Dritan Mezini dhe Znj. Eljana Mete ishin pjesëmar...


5 gjera te tmerrshme qe bejne sh...

Ekzistojnë disa sjellje dhe zakone të menaxhimit që dëmtojnë bizneset dhe i mbajnë ata larg nga real...


Çfarë duhet të bëni në këto kohë...

Mos lejoni që recesioni të ndalojë zhvillimin tuaj profesional! Në ekonominë e tanishme, shumë menax...


Bizneset që rinisin punën të hën...

Duke nisur nga dita e hënë, dt. 11 Maj 2020, dyqanet në qendrat tregtare, klinikat dentare, parukeri...


2020-05-11

Aktiviteti i parë i HRHub Albani...

  HRHub Albania, një nismë e re e duapune.com dhe DM Consulting Services e lindur si nevojë për...


Ti mund të jesh zbuluesi i rradh...

Je një fans i zjarrtë i futbollit? E sigurt që ti ke luajtur një herë në jetën tënde FIFA 19 ose ke...


Sesionet Trajnuese – Excel...

DM Consulting Services dhe duapune.com nisën për këtë vit sesionet trajnuese  me temë “Exellen...


Konferenca e I-rë e BNJ në Kosov...

Konferenca e I-rë e BNJ në Kosovë Duapune.com mori pjese në Konferencën e parë të Burimeve Njerëzore...


Si të ndërtojmë marrëdhënie efek...

Aftësitë ndërpersonale janë thelbësore për të krijuar një marrëdhënie sa më të mirë dhe të shëndetsh...


Trajnim “Zhvillimi strateg...

Ekspertët e Burimeve Njerëzore te Duapune.com morën pjesë ne trajnimin “Zhvillimi strategjik i...


“Gunes” ka vendosur...

Sindroma e së hënës tashmë njihet dhe përjetohet nga të gjithë. Sindroma e të hënës i referohet lodh...


Si të menaxhosh punëtorët e vetë...

  Ekzistojnë një lloj punonjësish që zakonisht dinë për punën e tyre më tepër se kushdo tjetër...


Arsye për të mos deleguar punën

Shumë ekspertë të menaxhimit do t’ju këshillojnë të delegoni punët apo detyrat punonjësve tuaj...


2017-01-27

Rregullat si të organizojmë taki...

  Kur keni një ekip pune të shpërnadarë në pjesë të ndryshme të botës, ku dhe koha është e ndryshme...


2017-01-20

Kurthet e komunikimit që pengojn...

     Shumë drejtues janë të interesuar në rritjen e bizneseve të tyre nëpërmjet inovacioneve, por në...


2016-12-28

Tre mësime të cilat menaxherët n...

Menaxherët shpesh harrojnë se si është të gjendesh në anën tjetër të tavolinës, të jesh pjesë e ekip...


2016-12-14

Menaxhimi i punonjësve në median...

Më poshtë janë disa hapa për të udhëzuar punëdhënësin në krijimin e politikave për punonjësit e tyre...


2016-12-12

Vendim-marrja për shpërblime

Periudhat e shpërblimeve të punonjësve janë të vështira për menaxherët. Ata duhet të vendosin se cil...


2016-12-09

6 programe për menaxhimin e proj...

Drejtimi i një projekti përfshin pjesën e planifikimit, alokimin e personelit, parave, rezervave dhe...