Punëdhënës Kreu Blog Punëdhënës

5 kompanite qe po rekrutojne ket...

5 Kompanite e renditura ne krye te duapune.com per nga numri i vendeve te lira te punes qe ato ofroj...


2022-01-28

5 kategorite e javes

Njihuni me 5 kategorite me ne krye, sa i perket numrit te vendeve te lira te punes qe ofrohen: Finan...


2022-01-21

5 Qytetet e Javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihu...


2021-12-29

Mundesi intershipesh tek duapune...

Eksperienca është gjithmonë ajo që përbën avantazh në aplikimet për punësim. Të gjithë jemi perballu...


2021-12-23

A e dini se…?

90% e punonjësve thonë se kanë më shumë gjasa të qëndrojnë në një kompani që i jep mundësinë të puno...


2021-12-14

Disa mënyra për të mbajtur stafi...

Mbajtja e produktivitetit gjatë sezonit të festave mund të jetë e vështirë. Shpërqëndrimet (dhe stre...


7 shenja qe punonjesit tuaj po m...

Jo të gjithë qarkullimet e punonjësve janë të këqija, por sipas një sondazhi të fundit nga Microsoft...


2021-10-27

Squid Game – Mesimet e jetes qe...

Keni degjuar mbi Squid Game? 456 lojtarë konkurrojnë gjithsej në 6 lojëra duke u eliminuar, ku elimi...


2021-10-11

Employer Branding Academy Albani...

27 TETOR 2021 – Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë...


2021-10-07

Panairi Virtual i Punës, Sfidë d...

Ditën e djeshme, 21 shtator 2021, në ambientet e Maritim Hotel Plaza, në Tiranë, u organizua: “...


2021-09-22

5 kategorite e javes

Njihuni me 5 kategorite me ne krye, sa i perket numrit te vendeve te lira te punes qe ofrohen: Finan...


2021-09-03

5 Qytetet e Javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihu...


2021-08-19

5 Qytetet e Javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihu...


2021-08-11

Panairi i pare virtual i Punes d...

Më datë 16 Qershor 2021, prej orës 09:00 – 16:00, do të organizohet Panairi i parë dhe më i ma...


2021-06-11

Panairi Virtual i Punës dhe Aftë...

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të bëheni pjesë e edicionit të parë të “Panairit Virtual të Punës...


2021-05-25

5 industrite me te mira per fill...

Në periudhat e ndryshimeve dramatike, sipërmarrja lulëzon. Kur pandemia Covid-19 ndryshoi kaq shumë...


2021-05-17

Klasa e pare e “Employer Brandin...

Jo me larg se dje ka nisur per here te pare per Shqiperine Akademia e Imazhit te Punedhenesit. Akade...


2021-05-05

Puno ne RUMANI. 6 vende te lira.

Nese je duke kerkuar per nje eksperience pune jashte vendit ne fushen e prodhimtarise apo ne logjist...


2021-04-27

EBA – “Employer Bran...

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edh...


2021-04-27

Binde drejtuesin per “Employer B...

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Siguri...


2021-04-21