Statistika Kreu Blog Statistika

19000 followers ne Instagramin e...

19000 followers ne Instagramin e duapune! Faleminderit per besimin tuaj!


2021-11-08

Jeni pushuar ndonjërë nga puna?...

Rezultat i papritur në sondazhin e javës. 48% e pjesëmarrësve janë pushuar minimalisht një herë nga...


2020-08-24

Më shumë orë dhe më pak ditë pun...

Ja çfarë dëshirojnë 74% e punëkërkuesve tanë? “Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com


2020-07-23

Çfarë dëshiron 56% e punëkërkues...

Në pyetësorin e rradhës të zhvilluar në duapune.com, ju pyetëm në lidhje me planet tuaja gjatë kësaj...


2020-07-13

Punësimi gjatë kësaj kohe –...

Javën e kaluar duapune.com publikoi sondazhin e rradhës, për t’u njohur disi me situatën e pun...


2020-07-06

A duhet të ndani informacionin e...

Në sondazhin e fundit të zhvilluar në duapune.com pyetja e shtruar ishte nëse duhet ta ndanim inform...


2020-06-02

“Në kërkim të punëve të reja” &#...

Gjatë javëve të fundit duapune.com ka realizuar një pyetësor të shkurtër për një analizë të shpejtë...


2020-05-19

Raporti & Platforma e “Deko...

Lajm i mirë nga duapune.com dhe The-Network për kompanitë kudo në botë Ekipi i duapune.com dhe ekipi...


2019-06-14

Pyetësorë nga duapune.com

Gjatë muajit të kaluar, ekipi i blog.duapune.com vendosi të ndërvepronte në një formë të ndryshme me...


Rrogat mesatare të vendeve anëta...

                            &n...


Gjithçka që do të dëshironit të...

            Mendoni për një punë në shitje? Ka shumë punë që kanë lidh...


Çfare duhet te vleresojme ne nje...

Çfarë është e rëndësishme në një punë? Sipas Shoqërisë për menaxhimin e Burimeve Njerëzore (2016): 2...


Çfarë të vishni në një intervist...

Na pëlqen ose jo, moda ka rëndësi kur duhet që të ndiqni punën e ëndrrave tuaja. Kur vendosni çfarë...


Kodimi ne shkolle

                            &n...


2015-10-18

Një paraqitje e botës së punës n...

Për 6 vitet e fundit, studentët e universiteteve nga e gjithë Kanadaja kanë marrë rregullisht një ft...


Shprehje nga Woody Allen

80% e suksesit është ta tregosh veten “Kush je”? –Woody Allen


Shprehje për “Jetën”...

Jeta është 10% “Fat” dhe 90 % “Vullnet dhe Dëshirë” për të ecur përpara. Charles Swindoll


Biznese që mund t’i fillon...

Ndoshta keni ëndërruar që të keni biznesin tuaj personal, por nuk keni patur kapital të mjaftueshëm...