Këshilla Mbi Cv Kreu Blog Këshilla Mbi Cv

Çfarë duhet të dini kur shkruani...

CV -ja juaj është pika e parë e kontaktit mes jush dhe punëdhënësit tuaj të ardhshëm potencial. Duhe...


2021-10-18

“Rritu profesionalisht për...

Duapune.com në bashkëpunim me DIMAK Albania (Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Pr...


Si te perfshini Certifikatat ne...

Ka shumë rëndësi që rekrutuesit të jenë në dijeni për njohuritë dhe aftësitë specifike të industrisë...


2021-06-02

Shembull CV per Mesues /e .

Shembull CV-je dhe Udhezime Pavarësisht nëse jeni në fillim të karrierës si mësues apo keni kohë që...


2021-04-28

Si te vendosni punen vullnetare...

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta ve...


2021-04-15

Shembull CV nga duapune.com

Kur shkruani një CV duhet të keni parasysh se kompanitë, në varësi të pozicionit të lirë të punës, m...


2021-01-08

Shembull CV: Pozicion pune ne Ma...

Në kërkim të një pozicioni pune në Marketing? – Ju njohim me shembullin e CV-së për rasti...


2020-09-30

Punë me kohë të pjesshme? Shembu...

Jeni student? Po kërkoni një punë “part-time”? Si të shkruani një CV të thjeshtë, për nj...


Shembull CV – Konsulent Re...

Për t’ju ndihmuar në krijimin e një CV-e sa më profesionale për rastin tuaj, ne kemi bërë gati...


Ngjitje ne karriere – Shem...

Nëse keni qenë në të njejtin pozicion pune për një kohë të caktuar, me siguri që ju po kërkoni të rr...


2020-08-07

Rikthim ne pune? Shembull CV

Ju keni pushuar disa kohë, por tani jeni gati të ktheheni në botën e punës. Eshtë koha për t’u...


2020-08-05

Shembull CV per asistente te kuj...

Si të shkruani një CV për pozicionin e punës si asistent/e i/e kujdesit shëndetësor? Nëse po kërkoni...


2020-07-23

Ndryshim karriere? Shembull CV

Po planifikoni të ndryshoni karrierë? Ju njohim me guidën dhe shembullin e CV-së për këtë rast. Ndry...


2020-07-16

I/e papunesuar per nje kohe te g...

I/e papunësuar për një kohë të gjatë? Ju njohim me guidën se si duhet të jetë CV-ja për rastin tuaj....


2020-07-10

Puna e pare? Si te shkruani nje...

Nëse po mendoni të filloni punë pa mbaruar një universitet apo shkollë profesionale, atëherë siguroh...


2020-07-02

Si te shkruajme nje CV

Kur shkruani një CV duhet të keni parasysh se kompanitë, në varësi të pozicionit të lirë të punës, m...