Publikime dhe njoftime

Publikime dhe njoftime Statistika

Sondazh ne LinkedIn e duapune.com

Sipas një sondazhi të bërë në LinkedIn e duapune.com  aktiv prej një jave tashmë për pyetjen:

A po planifikon të kërkosh për punë të re gjatë këtij viti 2023 nga 1112 vota rezultatet ishin: 78% do të kerkojnë për nje pune te re kete vit, 13% nuk jane ne kerkim te nje pune te re kete vit dhe 9% jane te pavendosur. Arrijme ne perfundimin qe pjesa me e madhe e pjesemarresve ne kete pyetesor te shkurter duan te ndryshojne punen e tyre kete vit. Nqs ju jeni nje nga personat qe votuan PO ju ftojme te vizitoni cdo dite duapune.com per mundesi te reja punesimi. 

Duapune.com si ne LinkedIn dhe ne rrjetet e tjera sociale te tij shperndan shpesh here pyetesor te shkurter dhe pyetje perfshirese te ketij tipi. Ju ftojme te beheni pjese e ketyre pyetjeve per te kuptuar me shume mbi sjelljen mbi punen, dhe situaten e punesimit ne vend dhe ne rajon.