Këshillimi i karrierës

Këshillimi i karrierës

duapune.com ne sezonin e Panaireve te Punes 2022!

Gjatë muajit Maj duapune.com ka qënë pjesëmarrëse në disa panaire.

18 Maj në edicionin e 9-të të panairit të punës nga Universiteti Epoka

19 Maj u zhvillua Panairi i Punës në Universitetin e New York Tirana.

Në datë 24 Maj tek sheshi Liria në Durrës u zhvillua Panairi i Punës dhe Aftësive nga AKPA, event i mbështetur nga Bashkimi Europian.

Në datë 26 Maj u organizua Panairi i Punës tek ambientet e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja.

duapune.com u përfaqësua me stendën e saj në secilin nga keto aktivitete, ku ekipi mirëpriti punëkërkues te grupmoshave të ndryshme, dha informacion mbi mundësitë e punësimit që janë aktive në duapune.com dhe këshilloi të rinjtë dhe jo vetëm për zhvillimin e një karriere sa më të suksesshme.

Më poshtë mund të gjeni disa nga momentet gjatë këtyre Panaireve.

Stafi duapune.com falenderon të gjithë pjesëmarrësit dhe ju mirëpret në organizime të tjera.