Punëkërkues

Punëkërkues Këshillimi i karrierës

Trajnim i hapur "Këshillim për punë dhe karrierë" nga DIMAK dhe duapune.com

DIMAK në bashkëpunim me duapune.com organizojnë një cikël trajnimesh me temë "Këshillim për punë dhe karrierë", i cili organizohet virtualisht nëpërmjet kanalit të Microsoft Teams. Ky cikël trajnimesh drejtohet nga ekspertët e zhvillimit të karrierës Dritan Mezini dhe Eljana Mete, bashkëthemelues të portalit online të punësimit duapune.com Seanca e radhës do të organizohet ditën e Premte dt. 29 Maj, ora 11:00 - 13:00 Kjo seancë do të trajtojë cështjet si më poshtë: 1. Tregu i punës dhe Përgatitja për tregun e punës. 2. CV-ja dhe përgatitja e saj. 3. Si të përgatitemi për intervistë të punës? 4. Pyetje përgjigje Ky trajnim është i vlefshëm për të gjithë ata që po shikojnë për punë, dëshërojnë të ndryshojnë punë, janë kthyer nga jashtë dhe duan të rifuten në tregun e punës në Shqipëri, studentë etj.. Regjistrohuni në https://bit.ly/2Xlav4A Për më shumë ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni tek [email protected] ose via whatsapp tek +355 692031583 Ju faleminderit Ekipi i DIMAK dhe duapune.com