Punëkërkues

Punëkërkues Trajnim dhe edukim

Rritu profesionalisht për një treg global - Trajnim ONLINE

duapune.com në bashkëpunim me DIMAK Albania do të zhvillojë online 2 trajnime me temat:

  • Rritu profesionalisht në një treg global - 29 shtator 2021
  • Vlerësimi i vetes - 30 Shtator 2021

Trajnimet do të zhvillohen online në datat përkatëse, në orën 14:00.

Të interesuarit mund të regjistrohen në linkun e mëposhtëm:

https://forms.gle/8MKVNNBtj5FwNHLx5

#duapune #trajnim #njoftim #dimak #profesionale #treg #global #profesionalizem #online