Lojëra argëtuese dhe humor

Lojëra argëtuese dhe humor

Quiz

Si fillim, gjëegjëza thotë "Nese do të kisha 4 vezë", pra ju nuk keni asnjë vezë.

Pastaj hajduti ju dha 3 vezë.

Gjeli beri 5 të tjera, por kjo është e pamundur, pra 0 vezë.

Llogaritja përfundimtare është 0 + 3 + 0 = 3.