Këshillimi i karrierës

Këshillimi i karrierës Punëkërkues

Dy teknika qe do t’ju japin me shume vetebesim ne pune

Shumë njerëz vuajnë nga mungesa e vetëbesimit në punë. Edhe ata që duket sikur kanë arritur performancën më të mirë të mundshme, nuk janë imun ndaj mungesës së vetëbesimit dhe ndjesisë sikur po paguhen pa meritë.

Arsyeja pse shumë njerëz mund të vuajnë nga mungesa e vetëbesimit, edhe nëse të tjerët vlerësojnë se ata po performojnë shumë mirë, vjen për shkak të faktit që ne nuk jemi mësuar se si duhet të mendojmë për karrierën tonë në një mënyrë praktike, thotë Sarah Ellis, një trajnere karriere dhe prezantuese e podcast-it Squiggly Careers. Ellis rekomandon këto dy teknika për të pasur më shumë vetëbesim në punë.

  • Rikonceptoni këndvështrimin tuaj
  • Thoni emrin tuaj me zë të lartë, ose me vete

Për më shumë vizitoni: Dy teknika që do t’ju japin më shumë vetëbesim në punë - Business Magazine Albania