Regjistrohuni në duapune.com, shërbimi online dedikuar 100% punësimit dhe edukimit për punësim, i shtrirë në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni. Në duapune.com gjeni njoftime dhe oferta për vende të lira pune. Gjej punë falas nëpërmjet ofertave të mëposhtme. Kerkoj pune është motivimi juaj.
Nr. Pozicioni Emri i kompanisë Data e përfundimit Qyteti
1Engineers and ScientistsEPO07-05-2014the Hague, the Netherlands
2Agjent Shitje DuaPune 29-04-2014Tiranë
3Inxhinier Mjedisi, Ndertimi ose HidroDuaPune 28-04-2014Tiranë
4Software Developer DuaPune 30-04-2014Tiranë
5Drejtor i pergjithshemUnipress shpk28-05-2014Tiranë
6Senior PHP DeveloperAlbacall sh.a21-05-2014Tiranë
7Shites/shiteseemigres sh p k 30-04-2014Tiranë
8Arkitetkemigres sh p k 30-04-2014Tiranë
9Asistente Marketing & ShitjeManeTCI30-04-2014Tiranë
10Shef KontabilitetiDuaPune 30-04-2014Tiranë
11Menaxhere ShitjeshAVON Cosmetics05-05-2014Tiranë
12Specialist i Menaxhimit te AseteveNOA30-04-2014Tiranë
13Inxhinier NdertimiLim-Em30-04-2014Tiranë
14Manaxher shitje, DurrësAbissnet12-05-2014Durrës
15Manaxher shitje, LushnjeAbissnet12-05-2014Lushnjë
16Manaxher shitje, FierAbissnet12-05-2014Fier
17Koordinatore Burime NjerezoreManeTCI30-04-2014Tiranë
18Menaxher i një zinxhiri Restorantesh dhe LokaleshDuaPune 05-05-2014Tiranë
19Menaxher Shitjesh2K Group Sh.p.k21-05-2014Tiranë
20Shef i ruajtjes se objekteve2K Group Sh.p.k21-05-2014Tiranë
21Agjent MarketinguTelemarketing Albania30-04-2014Tiranë
22Operator/e biletarieKalemi Travel & Tours20-05-2014Tiranë
23Agjent/e turizmiKalemi Travel & Tours20-05-2014Tiranë
24Menaxher ShitjeAbissnet21-05-2014Korçë
25EdukatoreKopesht dhe Cerdhe Topshti21-05-2014Tiranë
26EkonomisteAL-NOBEL SHPK26-04-2014Tiranë
27Agjent ShitjeshNeptun shpk31-05-2014Tiranë
28Teknik LezheA.E.Distribution shpk26-04-2014Lezhë
29Programues ne WebA.E.Distribution shpk30-04-2014Tiranë
30Specialist ITGo Tech Electronics30-04-2014Tiranë
31Specialiste financeBolv-Oil27-04-2014Tiranë
32Menaxher shitjeshUnipress shpk30-05-2014Tiranë
33Shef sigurieUnipress shpk30-05-2014Tiranë
34Manaxher ShitjeshAbissnet15-05-2014Tiranë
35Menaxher/Agjent i Medias DixhitaleMCN17-05-2014Tiranë
36Menaxher shitje terrenZIKOP SH.P.K.31-05-2014Tiranë
37Menaxher i PërgjithshëmAbissnet10-05-2014Tiranë
38Menaxhere Blerje Tirane/Durres delta sh.a02-05-2014Tiranë
39Menaxher2K Group Sh.p.k17-05-2014Tiranë
40Perfaqesuese Shitjesh FierABCom Albania30-04-2014Fier
41Financiere Anion sh.p.k28-04-2014Tiranë
42Menaxher Unipress shpk30-05-2014Tiranë
43Agjente Promocioni ShkoderAbissnet30-04-2014Shkodër
44Specialist Sektori i MbikqyrjesGENER 2 SH.P.K30-04-2014Tiranë
45Jurist2K Group Sh.p.k05-05-2014Tiranë
46Specialist prodhimi reklamashPixel Reklama30-04-2014Tiranë
47Specialiste prokurimeshSTART CO13-05-2014Tiranë
48Agjent Shitje(Shitje direkte) HARI LENA GROUPHL GROUP BMW30-04-2014Tiranë
49Promotor/Preventitor ( Marres Porosish) HARI LENA SHPKHL GROUP BMW30-04-2014Tiranë
50Merchendaizer Hari Lena SHPKHL GROUP BMW30-04-2014Tiranë
51KuzhinierAIMA sha30-04-2014Tiranë
52Menaxher HORECA BBD Shpk 11-05-2014Tiranë
53Specialist i Interkoneksionit dhe RoamingPlus Communication23-04-2014Tiranë
54Arketar/ShitesBalkan Sport SH.P.K ( adidas & Reebok)15-05-2014Tiranë
55Web design + MarketingKnauf25-04-2014Tiranë
 • Manaxher Projektesh - Programim WEB2014-04-30

 • Menaxher Marketingu2014-04-28

  Menaxher Marketingu

   

  Detyrat/ Pergjegjesite

   

   

  Menaxheri i Marketingut duhet te jete i afte te nj

 • Menaxher shitjes2014-05-08

  Kompania NOSHI shpk, perfaqesues zyrtar i markes se makinave Opel-Chevrolet ne Shqiperi kerkon te punesoje nje Menaxher Shitjesh - Noshi shpk

 • Menaxher i një zinxhiri Restorantesh dhe Lokalesh2014-05-05

  Në DM Consulting Services ne ofrojmë një shërbim rekrutimi konkurrues dhe profesional në identifikimin e personelit të specializuar dhe të niveleve të larta

 • Shef Kontabiliteti2014-04-30

  Në DM Consulting Services ne ofrojmë një shërbim rekrutimi konkurrues dhe profesional në identifikimin e personelit të specializuar dhe të niveleve të larta

 • Drejtor Administrimi2014-04-30

  Kompania e Ndertimit Agikons shpk kerkontepunesojeDrejtor Administrimi

   

   

  Qellimet:

  Organizimi dhe monitorimi I punes s

 • Menaxher operacionesh 2014-04-30

   

  Menaxher Operacionesh

  Detyrat/ Pergjegjesite

   

  Siguron  materialet  per aktivitetin e adminsitrates d

 • Menaxher Transporti 2014-04-30

   

  Menaxher Transporti
  Detyrat & Përgjegjësitë

  Organizimi, planifikimi, koordinimi dhe mbikqyrja e levizjeve t

 • Administrator ne Golem 2014-04-30

   

  Administrator Golem

   

  Detyrat/ Pergjegjesite

   

  Administratori duhet  te nderrmarre kontrolle

 • Administrator ne Tirane 2014-04-30

   

  Administrator ne Rezidencen  “Kodra e Diellit”

   

  Detyrat/ Pergjegjesite

  Administratori duhet t

 • Drejtor Finance 2014-04-30

   

  Drejtor  Finance Dhe Kontabilitetit
  Detyrat/ Pergjegjesite

   

  Drejtori i Finaces dhe Kontabilitetit  pla

 • Menaxher ambiente me qera 2014-04-30

   

  Menaxher per ambjentet me qera
  (zyra, apartamente, dyqane, vila, hapesira te tjera)

  Detyrat/ Pergjegjesite


 • Drejtor Teknik/Garancie2014-04-30

  Drejtor Teknik/Garancie

 • Web Manager2014-05-03

  The area of operation of our French company is Cu

 • Menaxhere Blerje Tirane/Durres 2014-05-02

  Kompania delta ështe në rritje të vazhdueshme dhe zgjerim të pikave te saj te shitjes.
  Per këte kerkon staf te ri dhe me eksperience, që kane ambicie te zhvillo

 • Menaxher HORECA 2014-05-11

  BBD Sh.p.k, distributor zyrtar për tregëtimin e markes së njohur Franck Espresso kërkon të punesoj punonjës të kualifikuar në pozicionin e Menaxher Horeca,

 • Menaxher2014-05-17

  Kompania "2K Group" sh.p.k. kerkon te punesoje "Menaxher"

 • Menaxher Shitjesh2014-05-21

  Kompania 2K Group sh.p.k. ofron nje vend pune si Menaxher Shitjesh.

  Kandidatet duhet te plotesojne kriteret si me poshte:

  Aftësitë dhe

 • Menaxher shitjesh2014-05-30

  Kompania Unipress sh.p.k. ofron nje vend pune si Menaxher Shitjesh.

  Kandidatet duhet te plotesojne kriteret si me poshte:

  Aftësitë dhe

 • Manaxher Shitjesh2014-05-15

  Abissnet eshte shoqeria e dyte me e madhe ne vend qe kryen veprimtarine e saj ne fushen e telekomunikacionit duke ofruar sherbimin e internetit dhe telefonise fikse per klientet e saj ne te gjithe

 • Menaxher/Agjent i Medias Dixhitale2014-05-17

  Menaxheri/Agjenti I Medias Dixhitale do t’i bashkohet ekipit te kompanise tone per te luajtur nje rol kyc ne kompani.

  Ne jemi ne kerkim te nje personi te perkushtuar ndaj punes, i ku

 • Menaxher shitje terren2014-05-31

  1. Kontaktimi i klienteve te Kompanise dhe perdit

 • Menaxher i Përgjithshëm2014-05-10

  ABISSNET është kompania e dytë më e madhe në vend që kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit. A

 • Menaxhere Shitjesh2014-05-05
  Nëse JU zotëroni aftësi të shkëlqyera organizative, aftësi për të frymëzuar dhe zhvilluar nje
 • Drejtor i pergjithshem2014-05-28

  Drejtori Pergjithshem

   

  Radio +2 shpall Pozicionin Vakant “Drejtor i Pergjithshem”


  Kriteret e domosdoshme per aplikim jane:


  Te kete D

 • Menaxher Shitje2014-05-21

 • Manaxher shitje, Lushnje2014-05-12

  Abissnet sh.a shpall një pozicion të lirë pune për postin e Menaxher Shitje, në qytetin e Lushnjes.

  Shoqëria Abissnet sh.a. është ISP-ja e dytë

 • Manaxher shitje, Fier2014-05-12

  Abissnet sh.a shpall një pozicion të lirë pune për postin e Menaxher Shitje, në qytetin e Fierit.

  Shoqëria Abissnet sh.a. është ISP-ja e dytë m

Nr. Pozicioni Emri i kompanisë Data e përfundimit Qyteti
1Agjent Shitje DuaPune 29-04-2014Tiranë
2Inxhinier Mjedisi, Ndertimi ose HidroDuaPune 28-04-2014Tiranë
3Software Developer DuaPune 30-04-2014Tiranë
4Shef KontabilitetiDuaPune 30-04-2014Tiranë
5Menaxher i një zinxhiri Restorantesh dhe LokaleshDuaPune 05-05-2014Tiranë
Ky seksion eshte rezervuar per te gjithe pozicionet internship.
Nr. Pozicioni Emri i kompanisë Data e përfundimit Qyteti
Nr. Pozicioni Emri i kompanisë Data e përfundimit Qyteti
1Kuzhinier FierRestorant "REAL" FIER22-05-2014Fier
2Kamariere DurresBar Lokal Klejdi25-04-2015Durrës
3Xhenerik, Elektroauto, Bojaxhi ne servisin e BMW ShqiperiHL GROUP BMW30-04-2014Tiranë
4HidraulikAgikons30-04-2014Sarandë
5Ekonomist/eep & partners consultancy shpk25-04-2014Tiranë
6Shefe Financeep & partners consultancy shpk25-04-2014Tiranë
7OPERATORCALL CENTER ALBANIA30-04-2014Tiranë
8Operator TelefonikB.E.A Group10-05-2014Tiranë
9KamarierBujtina e Gjelit30-06-2014Tiranë
10KuzhinierNoshi 30-04-2014Tiranë
11 Drejtor i Shitjeve - Tiraneep & partners consultancy shpk24-04-2014Tiranë
12Operator, Teamleader, BackofficeGreenpower Bussines10-05-2014Tiranë
13OPERATORDIGITAL NETWORKS30-04-2014Tiranë
14Supervisorucall shpk30-04-2014Durrës
15Operator/agenti telefoniciALBALINE Call Center30-04-2014Tiranë
16operatoreucall shpk30-04-2014Tiranë
17operator/eProfessional Marketing Albania 10-05-2014Tiranë
18Operator telefonikBUSINESS CALL30-04-2014Tiranë
19CALL CENTERITALGOMA02-05-2014Tiranë
20operatore telefonikj-greenpower shpk02-04-2015Tiranë
21SanitareHyseni&Associates30-04-2014Tiranë
22Operator TelefonikB.E.A Group28-04-2014Tiranë
23Prezantuese showroomiFalomo30-04-2014Tiranë
24Operatore telefonicoAccueil29-04-2014Tiranë
25TopografInfrastrukture31-05-2014Tiranë
26Operator3A Consulting30-04-2014Tiranë
27Operator telefonik per gjuhen spanjolleAlbacall sh.a25-04-2014Tiranë
28operatorfour call30-04-2014Tiranë
29Operator/e telemarketinguXl World30-04-2014Shkodër
30Shofer- Menaxher shitjeshUnipress shpk28-04-2014Tiranë
31Call Agent/e PrishtineSwissVerischeurng 30-06-2014Prishtinë
32SanitareProfessional Marketing Albania 24-04-2014Tiranë
33saldator Agikons30-04-2014Tiranë
34fadromist Agikons30-04-2014Tiranë
35shofer Agikons30-04-2014Tiranë
36xhenerikAgikons30-04-2014Tiranë
37kamarier Agikons30-04-2014Tiranë
38Operator telefonikbusiness call30-04-2014Tiranë
39OperatorCCS30-04-2014Tiranë
40Operatore TelefonikWocs Shpk07-09-2014Tiranë
41OperatorSevice Italia Online 18-07-2014Tiranë
42KAMARIERHotel & Restorant Aragosta01-06-2014Durrës
43Rrobaqepseconfezione industria abbigliamento31-05-2014Durrës
44Operator/eNEWITALCALL20-12-2014Tiranë
45Operator TelemarketinguAlba Contact Shpk19-11-2014Tiranë
46OPERATORE/TEAML LIDER/BACK OFFICEEuroVoice 30-11-2014Fier
47Offresi mandato vodafone per call centerAB Communication30-09-2014Tiranë
48OperatorVisionna31-12-2014Tiranë
49Agjent Shitje online VloreFustane-Kozmetike30-06-2014Vlorë
50Agjent Shitje online BeratFustane-Kozmetike30-06-2014Berat
51Agjent Shitje online KavajeFustane-Kozmetike30-06-2014Kavajë
52Agjent Shitje online LushnjeFustane-Kozmetike30-06-2014Lushnjë
53operatorIMPERATOR TEL22-05-2014Tiranë
54Agjent Shitje online ShkoderFustane-Kozmetike31-12-2014Shkodër
55Agjent Shitje online DurresFustane-Kozmetike30-11-2014Durrës