Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Statistika

Numri i Punonjësve:

101-200

Punë Aktive:

1

Sektori:

Privat

Themeluar:

2002


INFORMACIONE KONTAKTI

Rruga Qemal Stafa, mbrapa pazarit te ri, pll.9 katesh, kati 2

Tirane, Shqipëri

Tel: 042251910

Mobile: 042251910


Më skano:

Përshkrimi i kompanisë

SHKK "FED invest" është një institucion financiar i ndërtuar mbi parimet kooperative. Misioni ynë është që të ofrojmë gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh financiare, veçanërisht ndaj popullsisë që jeton në zonat rurale të Shqipërisë, me qëllim rritjen e përfshirjes financiare dhe reduktimin e përgjithshëm të varfërisë. Ne operojmë në mënyrë miqësore, duke përdorur teknologji bankare moderne.

Shoqëri Kursim -Krediti "FED invest", Tiranë me licencë Nr.102, datë 27.11.2002, ka të drejtën të ushtrojë veprimtarinë e lejueshme në përputhje me ligjin nr. 8782, datë 03.05.2001 për Shoqëritë e Kursim-Kreditit, i ndryshuar, si vijon:

1 - të marrë depozita me ose pa interes vetëm nga anëtarët e shoqërisë së kursim kreditit,
2 - t'iu japë hua vetëm anëtarëve të shoqërisë së kursim kreditit si dhe të përcaktojë afatet dhe kushtet që shoqërojnë huatë.

Punët aktive nga SHKK FED invest

Vlore, Shqipëri 17-07-2024 edhe 2 ditë