Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Statistika

Numri i Punonjësve:

1

Punë Aktive:

0

Sektori:

Privat


INFORMACIONE KONTAKTI

Rr. Tish Daija, KIKA 2, Godina 11

Tirane, Shqipëri

Tel:

Mobile: 0675043004


Më skano:

Përshkrimi i kompanisë

Shoqeri auditimi. Kryerja e sherbimeve te auditimit ligjor dhe e sherbimeve te tjera te dhenies se sigurise se sherbimeve te lidhura, sipas percaktimit te ketyre sherbimeve te dhena nga IFAC (Federata Nderkombetare e Kontabilisteve). Kryerja e sherbimeve te kontabilitet. Ngritja, permersimi dhe mirembajtja e sistemeve kontabel dhe te kontrollit te brendshem te njesive ekonomike si dhe trajnimin profesional te personelit qe eshte ngarkuar me funksionimin e ketyre sistemeve. Pergatitja e raporteve periodike financiare sipas nevojave te drejtuesve te biznesit. Konsulenca ekonomike, ligjore, financiare dhe fiskale. Pergatitjen e planeve te biznesit per nevojat e drejtuesve dhe per palet e treta, rivleresime etj. Kryerja e misioneve te kontrollit ligjor te llogarive dhe te ekspertizave kontabel. Auditim i llogarive vjetore. Pergatitje raportesh per: Operacione te vecanta per shperndarje dividenti, zmadhim kapitali, shperndarje aksionesh. Raporte dhe detyra te vecanta per: Kontribute, shkrirje dhe prishje te shoqerive , ndarje te shoqerive, vleresim aktiviteti, te tjera te ngjashme, due, diligenca, likujdime, falimentime, etj. Raporte per ngjarje te vecanta per : Veprime te denueshme, per rreziqe, per mangesi te organeve te shoqerise, te tjera te ngjashme. Konsulenca per organizimin e shoqerive: Parashikimi i tendencave ne baze te analizave (rezultati, investimet, drejtimi financiar, marrdhenie me organizimin financiare dhe bankare, studime projektesh). Kurse trajnimi per: Kontabilitet, kontabilitet praktitk, pergatitje programesh, kontroll te aktiviteteve ne shoqerite jo klient, rishikim te planeve kontabel dhe pershtatjen e tyre me natyren e shoqerise, vendosja e kontabilitetit analitik, te tjera.


Anëtar i

INSTITUTI I EKSPERTËVE KONTABËL TË AUTORIZUAR - IEKA

Çertifikime

Shoqeri Auditimi