Si ta fshij llogarinë time?
Për të fshirë llogarinë tuaj në duapune.com:
-
Hyni në llogarinë tuaj.
-
Shkoni te “Menaxho Llogarinë”.
-
Lexoni informacionin mbi Politikën e Fshirjes së Llogarisë.
-
Klikoni “Fshije Llogarinë”.
Pas kërkesës për fshirje, keni një periudhë 30-ditore gjatë së cilës mund ta riktheni llogarinë tuaj. Gjatë kësaj kohe, të dhënat ruhen dhe llogaria konsiderohet e pezulluar.
Pas 30 ditësh, të dhënat personale fshihen përfundimisht dhe humbisni aksesin në informacionet dhe dokumentet që keni ngarkuar.
Shqip

