Llogaria ime

Si të "Hyj" në profilin personal?

Identifikohuni si Punëkërkues duke klikuar mbi ikonën përkatëse, në të majtë të banerit të vendosur në krye të faqes duapune.com ose aty ku lexoni "Identifikohu".

Vendosni e-mailin dhe fjalëkalimin me të cilët u regjistruat si Punëkërkues dhe hyni në llogarinë tuaj.

Identifikimi/Fjalëkalimi

Kam harruar fjalëkalimin e llogarisë në duapune.com. Si të veproj?

Në seksionin "Identifikohu" klikoni frazën "Keni harruar fjalëkalimin?" dhe do t'ju hapet një faqe e re.

 1.  Tek fusha bosh vendosni e-mailin me të cilin jeni regjistruar dhe klikoni butonin/tabin "Vendosni fjalëkalimin".
 2. Pas kësaj kontrolloni e-mailin (inbox, spam ose junk) dhe hapni e-mailin "Ndryshim fjalëkalimi"
 3.  Klikoni linkun brenda këtij e-maili dhe do tju hapet një faqe ku duhet të vendosni fjalëkalimin e ri.
 4. Vendosni fjalëkalimin e ri dhe klikoni butonin/tabin "Vazhdoni".

Nuk mbaj mend nëse kam qenë i/e regjistruar në duapune.com.

Nëse nuk kujtoni të keni qenë apo jo të regjistruar më përpara në duapune.com, atëherë provoni të gjeni fjalëkalimin duke vendsur e-mailin me të cilin mendoni se jeni regjistruar dhe më pas klikoni frazën "Keni harruar fjalëkalimin?".

Më pas ndiqni hapat si në pyetjen Si të ndryshoj e-mailin me të cilin jam regjistruar si punëkërkues? Në të kundërt mund të ndiqni hapat si përdorues i ri i duapune.com (shikoni pyetjen Si të regjistrohem si "Punëkërkues"?).

Si të ndryshoj e-mailin me të cilin jam regjistruar si punëkërkues?

Në duapune.com ju mund të regjistroheni vetëm një herë me një adresë e-maili ose nëpërmjet rrjeteve sociale Facebook, LinkedIn dhe Google.

Nëse dëshironi të regjistroheni përsëri duhet të përdorni një adresë tjetër e-maili. Shikoni pyetjen: Si të regjistrohem si "Punëkërkues"?

Si të regjistrohem si "Punëkërkues"?

Regjistrohu duke ndjekur këto 4 hapa:

 1. Klikoni tek butoni/tabin "Regjistrohu" dhe zgjidhni "Punëkërkues"
 2.  Plotësoni te dhenat dhe në fund të tij klikoni përsëri butoni/tabin "Regjistrohu".
 3.  Kontrolloni e-mailin me të cilin u regjistruat në (Inbox, Spam ose Junk) dhe bëni aktivizimin e profilit tuaj që sapo hapët nga regjistrimi; (kujdes duhet të merrni patjetër e-mailin konfirmues, përndryshe nuk mund të aktivizoni dot profilin që krijuat. Sigurohuni që nuk keni shkruar gabim e-mailin tuaj gjatë regjistrimit).
 4.  Pas aktivizimit të profilit tuaj personal klikoni butonin/tabin "Identifikohu" në profilin tuaj (shikoni pyetjen 5 për të aplikuar).

Aplikimi për punë

Aplikova me dokumenta të gabuara, a mund të fshij aplikimin?

Nëse ju keni aplikuar me një CV që e keni krijuar nga formati i duapune.com atëherë mund të shkoni tek ajo CV dhe ta ndryshoni atë dhe ta përditësoni.

Ndryshimet që do të bëni do i shfaqen punëdhënësit për poziconin që keni aplikuar. Në rast të aplikimit me CV të ngarkuar, nuk mund të fshihet asnjë aplikim i kryer nga ju.

Kam aplikuar për punë dhe nuk kam marrë përgjigje ende.

Punët që publikohen në duapune.com postohen nga vetë kompanitë dhe aplikimi për këto vende pune bëhet online duke u regjistruar si punëkërkues. Pasi ju
bëni aplikimin përgjigjia për përzgjedhje ose jo varet vetëm nga punëdhënësi ku ju aplikuat në bazë të procesit që ata zhvillojnë.

Ne si duapune.com ju këshillojmë që të kontaktoni direkt kompaninë ku keni aplikuar për t'u informuar për aplikimin tuaj.

Ku të aplikoj për punë?

Punët që publikohen në duapune.com postohen nga vetë kompanitë dhe aplikimi për këto vende pune bëhet online duke u regjistruar fillimisht si punëkërkues (ndiq pyetjen Si të regjistrohem si "Punëkërkues"?).

Të gjitha pozicionet e lira të punës në portalin duapune.com janë të organizuara sipas kategorive përkatëse ose sipas vendodhjes (qyteteve) dhe ju mund t'i kërkoni sipas preferencave tuaja.

Zgjidhni një pozicion pune duke e klikuar atë dhe në faqen që do t'ju hapet ju mund të aplikoni sipas instruksioneve të vendosura në njoftim nga vetë kompania.

Si të aplikoj për “Vend pune” në duapune.com"?

Për të aplikuar për punë në duapune.com nëse nuk keni qënë më përpara të regjistruar, ju duhet fillimisht të regjistroheni në portal (ndiq pyetjen Si të regjistrohem si "Punëkërkues"?).

Pasi të keni kryer regjistrimin, duhet të hyni/identifikoheni në profilin tuaj dhe të krijoni CV tuaj online ose nëse e keni gati CV-në mundet ta ngarkoni në profilin tuaj.

Më pas ju do të keni mundësi të aplikoni për vendet e punës të cilat preferoni duke zgjedhur punën dhe duke shtypur mbi butonin/tabin "Aplikoni".

Kërkimi për punë

Kërkoj punë…/Si funksionon portali duapune.com?

Ju falenderojmë që jeni duke kërkuar punësim nëpërmjet portalit duapune.com Në duapune.com i gjithë procesi i aplikimit për punë, kryhet online nga vetë ju.

Kompani, biznese dhe institucione të ndryshme publikojnë vendet e tyre të lira të punës dhe përcaktojnë mënyrën e aplikimit brenda në njoftim.

Për të aplikuar ju duhet fillimisht të regjistroheni në duapune.com me një adresë e-mail ose nëpërmjet llogarive tuaja të facebook-ut, LinkedIn-it apo google-it.

Ndiq pyetjen Si të regjistrohem si "Punëkërkues"?

CV

A janë ruajtur të dhënat e mia tek CV online?

Ju mund të kontrolloni CV-në që krijuat në duapune.com duke klikuar "Listoni CV".

Për të bërë ndryshime në CV, në të djathtë të emrit të saj klikoni shigjetën në mënyrë që t'ju shfaqet ikona e lapsit (e cila të lejon të bësh ndryshimet). Pasi bëni ndryshimin e të dhënave që dëshironi klikoni në fund të çdo seksioni butonin "Përditësoni".

Si të krijoj CV në duapune.com?

Pasi jeni identifikuar në profilin tuaj ne duapune.com, klikoni ikonën "Krijoni CV të re" dhe ndiqni këto hapa:

 1. Emërtoni CV tuaj (Psh. Emer Mbiemer CV Shqip) dhe klikoni butonin Vazhdoni.
 2. Plotësoni fushat e kërkuara dhe klikoni pas çdo fushe të plotësuar butonin Përditësoni në mënyrë që t'ju ruhen të dhënat.
 3. Pasi i keni ruajtur të dhënat klikoni në krye të faqes Të gjitha Cv-të dhe do të shihni se CV juaj është krijuar.
 4. Me CV-në e krijuar ju mund të aplikoni për vende të lira pune duke klikuar butonin "Aplikoni" në krah të çdo pozicioni pune.

Përveç kësaj mënyre ju keni mundësi të ngarkoni CV tuaj nga kompjuteri. Shikoni pyetjen "Si të ngarkoj CV në llogarinë time?"

Si të ngarkoj CV në llogarinë time?

Pasi jeni identifikuar në profilin tuaj në duapune.com, klikoni ikonën "Listoni CV-të". Tek seksioni CV të ngarkuara klikoni butonin "Ngarko CV" ose butonin +.

Në këtë mënyrë ju keni kryer me sukses këtë proces dhe mund te shikoni CV të listuar tek lista e CV-ve në profilin tuaj.

Me CV-në e shtuar ju mund të aplikoni për vende të lira pune duke klikuar butonin "Aplikoni" në krah të çdo pozicioni pune.

Si të vendos foton në CV?

Hyni në llogarinë tuaj në duapune.com dhe klikoni ikonën "Të dhënat personale". Aty keni edhe opsionin për të vendosur foton tuaj, e cila duhet të ketë përmasat 250x200px dhe format jpg ose png".

Pasi ta përzgjidhni foton, klikoni tek butoni "Përditësoni" në mënyrë që t'ju ruhen të dhënat.

Privatësia

Informacionet personale të dhëna nga ju

Ne marrim vetëm informacionin për të cilin kemi me të vertetë nevojë. Një pjesë e tij është informacion të cilin ju e jepni në menyrë aktive kur hapni një llogari, regjistroheni për një event, kërkoni për mbështetje klienti ose blini një shërbim nga ne. Ne regjistrojmë emrin tuaj dhe informacionin e kontaktit, por ne nuk ruajmë numrat e kartave të kreditit (përvecse kur kemi miratimin tuaj dhe në një nga rrugët tona të sigurta të pagesës).

Kur ju vizitoni një nga faqen tonë të internetit ose përdorni sistemin tonë, ne automatikisht ruajmë disa informacione bazike si: mënyra se si ju u informuat dhe kontaktuat faqen tonë, ku keni naviguar brenda tij dhe cilët artikuj keni përdorur.

Ne i përdorim këto informacione për të përmirësuar faqen tona dhe shërbimet si dhe për të zhvilluar shërbime të reja. Kur kërkohet me ligj, ne marrim pëlqimin tuaj për përpunimin e disa informacioneve personale të mbledhura nga cookies ose teknologji të ngjashme, ose përdoren për t'ju dërguar komunikime të drejtpërdrejta të marketingut ose kur kryejmë aktivitete të tjera të përpunimit për të cilat kërkohet pëlqimi.

Nëse mbështetemi në pëlqimin për përpunimin e informacionit tuaj personal, ju keni të drejtë ta tërhiqni atë në çdo kohë dhe pa pagesë. Për të përditësuar preferencat tuaja, nëse dëshironi që ne të heqim informacionin tuaj nga listat tona të postimeve, të fshijmë llogarinë tuaj ose nëse dëshironi të paraqisni një kërkesë për të ushtruar të drejtat tuaja sipas ligjit në fuqi, ju lutemi na kontaktoni siç është e specifikuar në menunë "Na kontaktoni" në faqen e internetit http://duapune.com/contact.