Mirësevini në platformë

Ju lutemi zgjidhni ndërmjet vëndeve që të kaloni në faqen tuaj.
Faleminderit

Shërbimi i shkëlqyer ndaj klientit 28 tetor 2017

30-10-2017 Galeri

DM Consulting Services dhe duapune.com vazhdojnë me realizimin e seancave të trajnimit me temë “Shërbimi i shkëlqyer ndaj klientit” me pjesëmarrje të në tjeter grupi nga stafi i Bankës Kombëtare Tregtare BKT në 28 tetor 2017.

Trajnimi konsistoi në tematika lidhur me komunikimimin me klientin, shmangia e mosmarrëveshjeve dhe keqkuptimeve në komunikim me klientin, zgjidhje e konflikteve në komunikimin me klientin dhe trajtimi i çdo rasti të sjellë si problematik.

Pjesëmarrësit ishin interaktivë duke shpërndarë përvojat e tyre dhe duke trajtuar çdo rast të Komunikimit me Klientin. Trajnime të tjera do pasojnë...

Photos

Dërgoja një miku

×
SUGJERIME Share your story

Përshkrimi

×

job.description

×

SUGJERIME

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
×

Share your story

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
×
+355 692031581/2