Mirësevini në platformë

Ju lutemi zgjidhni ndërmjet vëndeve që të kaloni në faqen tuaj.
Faleminderit

Shërbimi i shkëlqyer ndaj klientit

12-10-2017 Lajme

DM Consulting Services organizoi sukseshsme trajnimin me temë “Shërbimi ishkëlqyer ndaj klientit” me pjesëmarrje të stafit të Bankës Kombëtare TregtareBKT në 10 tetor 2017.

Trajnimi konsistoi kryesisht në tematika që janë raste konkrete dhe qëpunonjësit e kësaj banke ndeshin çdo ditë në punë e tyre dhe me sherbimin ndajklientit ne raste te ndryshme. Trajnimi u cilësua i frytshëm dhe i përshtatshëmpasi trajtoi permes ushtrimeve dhe rasteve praktike shumë nga problematikatndoshta edhe të pa zgjidhura deri atë ditë për çështje në komunikim dhemarrëdhënie me klientin. Trajnime të tjera do të vazhdojnë në të ardhmen.

Photos

Dërgoja një miku

×
SUGJERIME Share your story

Përshkrimi

×

job.description

×

SUGJERIME

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
×

Share your story

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
×
+355 692031581/2