Të dhëna për kompaninë

Kompania
Fill Free Customized Sportswear
Vendndodhja
Tiranë , Shqipëri
Industria
N/A

Detaje të pozicionit

Tipi i punës
Kohë e pjesshme
Eksperiencë
Pak eksperience (0-2 vite)
Kërkohet foto
Po
Letër interesi
Jo
Rroga Mujore
__
Data e përfundimit
2013-09-27

Agjent Shitje

Përshkrimi

Fill Free Customized Sportswear kërkon dy të rinj të shkathët, të shoqërueshëm, entuziastë dhe të palodhur për të promovuar në dyqan (Fill Free Showroom) dhe në terren veshjet tona të shkëlqyera sportive që personalizohen sipas kërkesave të klientëve.

Detyrat/Pergjegjësitë
 • Mirëpret klientët dhe shpjegon me entuziazëm produktet e Fill Free Customized Sportswear në mjediset e Fill Free Showroom
 • Ndihmon klientët të zgjedhin produktin e duhur për nevojat e tyre
 • Përgatit dhe përmbush një plan javor për promovimet dhe shitjet e produkteve në terren
 • Ofron shërbim superior ndaj klientëve
 • Arrin objektivat e shitjeve (dhe njëkohësisht të paktën dyfishimin e të ardhurave personale)
Kualifikime/ Kërkesa:
 • Eksperiencë pune në marrëdhenie me klientin
 • Eksperiencë pune në shitje apo promovim produktesh në terren
 • Njohuri bazë në përdorimin e kompjuterave
 • Entuziazëm dhe dëshirë për të punuar
 • Njohuri për sportet dhe veçanërisht futbollin
 • Njohuri të gjuhëve të huaja përbëjnë avantazh
 • Njohuri të adobe illustrator përbëjnë avantazh

Shënime:

 • Kërkohen 2 kandidatë për punë me kohë të pjesshme (30 orë në javë në Fill Free Showroom si dhe disa orë promovime në terren)
 • Rroga bazë është 13,000 Lekë në muaj si dhe sigurimi shoqëror e shëndetësor
 • Pagesa variabël është në bazë të përqindjes së shitjeve mujore
Printoje kete faqe

Punë të ngjashme
Pozicioni Data e përfundimit Qyteti
Agjent Shitje online Durres 2014-11-30 Tirane
Agjent Shitje online Vlore 2014-06-30 Tirane
Agjent Shitje online Berat 2014-06-30 Tirane
Agjent Shitje online Kavaje 2014-06-30 Tirane
Agjent Shitje online Lushnje 2014-06-30 Tirane