Të dhëna për kompaninë

Kompania
MACS
Vendndodhja
Tiranë , Shqipëri
Industria
N/A

Detaje të pozicionit

Tipi i punës
Kohë e plotë
Eksperiencë
Pak eksperience (0-2 vite)
Kërkohet foto
Po
Letër interesi
Jo
Rroga Mujore
__
Data e përfundimit
2013-07-19

Perkthyese e gjuhes Angleze

Përshkrimi

Kerkohen tre perkthyese/interpretuese te gjuhes angleze me kohe te plote per nje projekt te huaj.

Detyrat/Pergjegjësitë

Detyrat dhe pergjegjesite qe lidhen me rolin e nje perkthyesi.

Kualifikime/ Kërkesa:

Personat e interesuar duhet te kene aftesi shume te mira komunikimi ne gjuhen angleze.

Printoje kete faqe

Punë të ngjashme
Pozicioni Data e përfundimit Qyteti