Të dhëna për kompaninë

Kompania
DM Consulting Services.
Vendndodhja
Tiranë
Industria
Service
Themeluar
2005
Numri i Punonjësve:
6-10
Website:
www.dm-consulting.biz

Përshkrimi i kompanisë:

DM Consulting Services, një kompani që ushtron me sukses aktivitetet e saj ne tregun rajonal që nga viti 2005, duke ofruar ekspertizë profesionale në fusha të ndryshme si:

  • Shërbime dhe zgjidhje të menaxhimit për Burimet Njerëzore
  • Shërbime dhe zgjidhje të menaxhimit për Teknologji të Informacionit
  • Analize, Dizajn dhe zhvillime të faqeve të Internetit dhe të tregtisë elektronike
  • Shërbime për menaxhimin e Biznesit

Aktualisht, DM menaxhon disa produkte si:

  • duapune.com
  • duatrajnim.com
  • burime-njerezore.com (Revista online për Burimet Njerëzore)


Punë të tjera të shpallura nga : DM Consulting Services.
Pozicioni Data e përfundimit Qyteti