Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Pro Transport

Pro Transport

INFORMACIONE KONTAKTI

--- Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Prishtinë, Kosovë 20-04-2020 edhe 15 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Sherbim Transporti dhe Shperndarje
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
20-04-2020
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Shpallje për vend të lire pune nga Pro Transport Shpk:

Zyrtar për transport dhe logjistikë

Fushëveprimi i pozitës:

 • Organizimi dhe zbatimi i shërbimit të transportit të mallërave nga pika e origjinës deri te pika finale e destinimit.
 • Zyrtari për transport dhe logjistikë vepron sipas kërkesave të klientit dhe furnitorit prej pikës fillestare deri në përfundim të operacionit transportues duke vepruar gjatë ciklit të shërbimit si organizator, koordinator, monitorues dhe raportues.

 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Komunikon me klientët për porosi të ngarkesave të reja duke siguruar dhe përpunuar të gjitha të dhënat e nevojshme për organizimin e transportit të ngarkesës, Sigurimin dhe grumbullimin e informatave nga klientët apo në emër të tyre ne lidhje me kërkesën specifike të shërbimit,
 • Analizimin dhe përpunimin e të dhënave të kërkesës së shërbimit dhe kërkimin/identifikimin e furnitorit më të përshtatshëm për shërbim
 • , Analizimin, vlerësimin dhe identifikimin e furnitorit përkatës në raport me kërkesën e shërbimit,
 • Përgatitjen dhe dërgimin e ofertës se shërbimit,
 • Negocim me klientin për kërkesë dhe kërkim konfirmimi për ofertë,
 • Angazhimin dhe alokimin e mjeteve për transport si dhe përzgjedhjen e furnitorit përkatës,
 • Monitorimin e implementimit të shërbimit dhe njoftimin e vazhdueshëm palëve në fazat e kërkuara,
 • Asistencë dhe pjesëmarrje në zgjedhjen e problemeve operative gjatë zhvillimit të operacionit,
 • Koordinimin me agjensionet doganore në arritjen e mallit dhe procedimin e letrave për doganë,
 • Pranimin e konfirmimit të arritjes së mallit nga klienti dhe përfundimin e operacionit,
 • Dërgimin e të dhënave departamentit të financave për faturim, Grumbullimin e dokumenteve te operacioni dhe arkivimin e tyre,
 • Përgatit booking me agjensite detare(shipping line) të ndryshme për ngarkesat e miratuara tashme për tu transportuar për transportet detare,
 • Përgatitjen e Cargo manifestit dhe koordinimin me departamentin e financave,
 • Asistencë departamentit te shitjes dhe marketingut në lidhje me ofertat e dërguara, ofertat e pranuara, fitimi për njësi dhe problemet gjatë transportit,
 • Asistencë në emër të klientit te furnitori i mallit, agjentët tregtarë dhe përfaqësuesit doganorë dhe Përgatitjen e raporteve javore, mujore dhe vjetore në lidhje me operacionet e zhvilluara,

Kriteret dhe kushtet për pranim:

 • Pervoje pune minimum 3 vjet, preferohen kandidatët që kanë përvoje pune në sektorin e njejtë apo në funksionin e shitjes,
 • Kualifikimi i lartë universitar ( bachelor ) është i obligueshëm,
 • Njohuri e gjuhës angleze (kandidatet që e njohin edhe gjuhen serbe do të kenë përparësi)
 • Njohuri e mirë e paketës Microsoft Office, MS Excel në veçanti, si dhe Aftësi të shkathëta në komunikim me palë si dhe punën ekipore

Vetem kandidatët që i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të thirren në fazen e intervistës. CV duhet të dërgohen përmes email-it në adresën [email protected], jo me vonë se 15.03.2020
Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".Reklamë
Reklamë
Reklamë
Reklamë