ep & partners consultancy shpk

ep & partners consultancy është një bashkëpunim Shqipëtar dhe Hollandez, i cili sjell praktikat më të mira Hollandeze në trajtimin e burimeve njerëzore, trajnimeve dhe të menaxhimit financiar, praktika të provuara më parë si më të sukseshmet nga kompanitë më të mëdha në botë, të cilat operojnë në shumë tregje.

Këto praktika kanë rezultuar shumë të suksesshme në vendet në zhvillim, sidomos në Rusi dhe ish Republ...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Shitje
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Pak eksperience (0 - 2 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
09-03-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Eppc on behalf of its client, a leading and authorized distributor of prestigious brands of professional industrial equipment, is currently recruiting a Sales Representative for Albania /Kosovo markets.

Detyrat

Major Responsibilities:

•Research and market analysis for Albania/Kosovo, observation and monitoring of market developments;
•Developing, advising and supporting the sales network of traders;
•Providing commercial and technical support to traders;
•Regular reporting to the company's management or direct superior;
•Demonstration of the use of the tool;
• Marketing of company products.

Kualifikimet

Requirements for this position are:
•University degree (preferable in Economic);
•Previous experience in sales (preferable);
•Good analytical, communication and organizational skills;
•Good knowledge in English;
•Driving license (B Category).

Shënime

Position: Sales Representative;
Location: Tirana;
Report to : Director of sales;
Contract: According to the Labor Code;
Deadline: 23.02.2018.

To apply for this opportunity, please send your CV until 23/02/2018 and supporting documents, mentioning the position that you are applying for, to: [email protected]

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë