URT

URT

Vendndodhja

---

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
13-02-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

A start-up software house needs a Back-end software developer, self starter, self motivated to achieve goals, software technology lovers, able to handle individual and group tasks with creativity and teamwork spirit.

Detyrat

Main duties and responsibilities:

- Complete and deliver the assigned tasks following the requisites and the timing schedule;
- Flexible to work with new technologies;

Kualifikimet

  • A significant experience with JAVA technologies is mandatory for this position
  • Competence with API development (for word press and socials) is welcomed
  • The job require Linux/Windows servers setup and management competence.

Shënime

Then we look forward to your application HERE

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë