Abissnet Sh.A.

ABISSNET është kompania e dytë më e madhe në vend që kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit. Abissnet ofron disa shërbime, internet, telefoni, hosting, domain, etj. Abissnet mbulon 90% të territorit të Shqipërisë.

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Pak eksperience (0 - 2 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
26-02-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

ABISSNET është kompania e dytë më e madhe në vend që kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit duke ofruar sherbimet e Internetit, Telefonise dhe Televizionit per klientet e saj ne te gjithe territorin e Shqiperise.

Për fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njësive, ne kërkojmë të punësojmë: 

Teknik Supporti, Instalimi dhe shofer.

Detyrat

1-Kryen mbeshtetjen teknike ne perputhje me afatet e percaktuara nga procedurat e shoqerise.

2-Identifikojne problemin dhe japin zgjidhje.

3-Merr masa parandaluese per mbrojtjen e rrjetit.

4-Realizon shitje.

Kualifikimet

1-Te kete eksperience ne kete fushe, te kete punuar ne nje kompani te ngjashme.

2-Te jete bashkepunetor.

3-Te zoteroje automjet.

4-Te zoteroje patente.

Shënime

Mos nguroni te aplikoni prane adresave te meposhtme: [email protected]

Nr kontakti: 044311902

Tel. : 044311902


Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë