ProCredit

ProCredit Bank është një bankë tregtare e orientuar drejt zhvillimit. Ata ofrojmë shërbim cilësor për bizneset e vogla dhe te mesme si dhe për ata individë që zgjedhin të kursejnë me ta. Në veprimet e tyre, ata i përmbahen një numri të caktuar parimesh bazë: vlerësojnë transparencën në komunikimin me klientët, nuk promovojnë kredinë konsumatore, përpiqen të minimizojmë ndikimin negativ në mjedis dhe ofrojnë shërbime financiare të...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Specialist
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Pak eksperience (0 - 2 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
04-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

ProCredit Onboarding Proces, është një mundësi punësimi për profesionistët e kualifikuar dhe të sapodiplomuarit në universitete apo institucione të tjera të larta arsimore, pavarësisht nga fusha e tyre e studimit. Procesi "Onboard" është mundësia e vetme e hyrjes në Bankën ProCredit. 

Të gjithë punonjësit e rinj kalojnë përmes të njëjtit proces përzgjedhje.Kandidatët të cilët përfundojnë me sukses procesin e përzgjedhjes i ofrohet një kontratë pune dhe marrin pjesë në një proces gjashtë mujor “Onbording” në një mjedis ndërkombëtar. 

Nëse dëshironi të bëheni pjesë e këtij procesi punësimi, të mësoni më shumë për të dhe bankën ProCredit, bëhuni pjesëmarrjes në takimin e hapur. Si një punëdhënës i përgjegjshëm, ProCredit Bank siguron dhënien e informacionit të detajuar për të gjithë ju që jeni të interesuar të punoni me ne. 

Për të realizuar këtë proçes, ne kemi organizuar takime të hapura të quajtura: Mundësi Punësimi, në të cilat prezantojmë proçesin tonë të rekrutimit dhe ProCredit Onboarding Process prandaj nuk është e nevojshme të aplikoni përpara se të merrni pjesë në këto takime.

Shënime

Ju do të keni mundësi të takoheni dhe të flisni me përfaqësuesit e Burimeve Njerëzore në takimet e hapura, të cilat zhvillohen çdo muaj, si më poshtë:

Vendi: ProCredit Bank, Drejtoria Qendrore, Rr "Dritan Hoxha" Laprakë, Tiranë

Data: Takimi i rradhës 05 Shtator 2018 

Adresa: Drejtoria Qendrore, Rr "Dritan Hoxha" Laprakë, Tiranë

Oraret: Takimi i parë në orën 10:00-11:00 dhe Takimi i dytë në orën 16:00-17:00 

Konfirmim pjesëmarrje: Për të konfirmuar pjesëmarrjen tuaj në Takimin e Hapur, datë 05 Shtator 2018, ju lutemi shkruani në adresën [email protected] duke specifikuar edhe orarin e pjesëmarrjes.


Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë