DuaPune.com

Workshop Supervisor ( Abu Dhabi ) Kodi: 25057

Të dhëna për kompaninë

 • Kompania
 • Vendndodhja
  Tiranë
 • Industria
  Burime Njerezore
Kontakto kompaninë

Detaje të pozicionit

 • Tipi i punës
  Kohe e plote
 • Eksperiencë
  ---
 • Kërkohet foto
  Jo
 • Letër interesi
  Jo
 • Rroga mujore
  ---
 • Data e përfundimit
  12-05-2017
 • Data e fillimit të punës

PërshkrimiALBA PUNËSIM është një agjenci private punësimi, e cila ka si aktivitet të saj: ndërmjetësimin në tregun e punës. Ne përdorim profesionalizmin tonë në fushën e burimeve njerëzore për t'ju përgjigjur nevojave të klientëve, duke u siguruar kandidatët më të mirë në tregun e punës dhe kandidatëve duke ju ofruar mundësi punësimi.

Për një klientin tonë, një kompani shumë e madhe në Lindjen e Mesme, jemi duke kërkuar:

Workshop Supervisor ( Abu Dhabi )

Kërkesat për pozicionin :

- Të jetë i diplomuar në fushën e Inxhinierisë Automobilistike ose në fusha të tjera të ngjashme me të.
- Të ketë të paktën 8 vite eksperiencë punë në këtë fushë.
- Të ketë njohuri të mira teknike.
- Të planifikojë dhe të monitorojë stafin.
- Të jetë i përgjegjshëm dhe korrekt.

Nëse jeni të interesuar për këtë pozicion, ju lutem dërgoni cv-në në adresën: [email protected]
Ju lutem shënoni tek subjekti: Workshop Supervisor ( Abu Dhabi )

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Dërgoja një miku

×

Punë të ngjashme në kategorinë Specialist per sisteme elektrike dhe elektro mekanike

Dëshmi Suksesi

Evis Pogoni
For us at "COCA-COLA, the recruitment process is very important and many times not easy at all to find the right professionals. Compared to our experience with on line applications, duapune.com, ... More
Ilti Cela
I am Ilti Çela, IT specialist at the American Hospital in Tirana. I had my dark period looking for the perfect job, as everybody. I heard from some friends of mine about duapune.com. I signed in and ... More
Thoma Papa
My name is Thoma Papa and I am an architect. After studying and working in the UK, I came back in Albania in 2009. First thing I did was registering at duapune.com. The registration was simple and fas... More
Sonila Gala
DM Consulting Services and its website duapune.com is one of most trustworthy companies I know and I recommend it to all my friends.First thing I did was registering my CV on duapune.com.A daily e-mai... More

Help

 • [email protected]
 • (AL) +355 42-272622
 • (AL) +355 69-2031581
 • (KS) +377 44-416811

Social Media

Facebook Social Media

FEEDBACK

If you want to get an answer, put your email address in the message.
×

Share your story

If you want to get an answer, put your email address in the message.
×
+355 692031581/2