DuaPune.com

Agjent Shitje (rezidencial) Kodi: 25555

Të dhëna për kompaninë

 • Kompania
 • Vendndodhja
  Tiranë
 • Industria
  Telekomunikacionit
Kontakto kompaninë

Detaje të pozicionit

 • Tipi i punës
  Kohe e plote
 • Eksperiencë
  ---
 • Kërkohet foto
  Jo
 • Letër interesi
  Jo
 • Rroga mujore
  ---
 • Data e përfundimit
  15-06-2017
 • Data e fillimit të punës

Përshkrimi

DIGICOM eshte në kërkim për kandidatë të talentuar dhe ambicioz ne rolin e Agjent Shitje.

Detyrat

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE:

1. Te prezantoje dhe shese sherbimet e kompanise klienteve te rinj dhe atyre ekzistues.
2. Te arrije objektivat mujore te percaktuara nga kompania
3. Te zbatoje politikat, drejtimet dhe procedurat e kompanise.
4. Te identifikoje dhe zgjidhe ne kohe shqetesimet e klienteve.
5. Te mbaje marredhenie te rregullta me klientet.
6. Te bashkepunoje me departamentet perkatese deri ne zgjidhjen e cdo problemi/kerkese nga klientet.

Kualifikimet / Kërkesat

Kerkesa per kandidatin ;

1. Të kenë mbaruar arsimin e lartë (preferohet menaxhim, marketing)
2. Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punojë në grup
3. Aftesi negociuese

Shënime

Te interesuarit te dergojne CV-ne e tyre ne adresen: [email protected]

Zyra Digicom shpk
Rr. Dervish Hima, Nr.1, Ada Tower,
Kati 1 ( ish TV Klan Zyrat)
Tirane, Shqiperi

[email protected]
www.digicom.al

Identifikohuni si punëkërkues për të aplikuar!

Dërgoja një miku

×

Dëshmi Suksesi

Evis Pogoni
For us at "COCA-COLA, the recruitment process is very important and many times not easy at all to find the right professionals. Compared to our experience with on line applications, duapune.com, ... More
Ilti Cela
I am Ilti Çela, IT specialist at the American Hospital in Tirana. I had my dark period looking for the perfect job, as everybody. I heard from some friends of mine about duapune.com. I signed in and ... More
Thoma Papa
My name is Thoma Papa and I am an architect. After studying and working in the UK, I came back in Albania in 2009. First thing I did was registering at duapune.com. The registration was simple and fas... More
Sonila Gala
DM Consulting Services and its website duapune.com is one of most trustworthy companies I know and I recommend it to all my friends.First thing I did was registering my CV on duapune.com.A daily e-mai... More

Help

 • [email protected]
 • (AL) +355 42-272622
 • (AL) +355 69-2031581
 • (KS) +377 44-416811

Social Media

Facebook Social Media

FEEDBACK

If you want to get an answer, put your email address in the message.
×

Share your story

If you want to get an answer, put your email address in the message.
×
+355 692031581/2