DuaPune.com

Specislist i Shitjeve ne Dyqanin Abissnet Fier Kodi: 23360

Të dhëna për kompaninë

Kontakto kompaninë

Detaje të pozicionit

 • Tipi i punës
  Kohe e plote
 • Eksperiencë
  Pak eksperience (0 - 2 vite)
 • Kërkohet foto
  Jo
 • Letër interesi
  Jo
 • Rroga mujore
  ---
 • Data e përfundimit
  08-02-2017
 • Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Specialist Shitjesh ne Abissnet Store Fier
Abissnet eshte shoqeria e dyte me e madhe ne vend qe kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikimit, duke ofruar shërbime të internetit dhe telefonisë fikse për klientët e saj, në të gjithë territorin e Shqipërisë.Per fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njesive kerkojme te punesojme Specialist Shitjesh prane Dyqanit Abissnet ne qytetin e Fier.

Detyrat

1-Menaxhon dhe inicion aksione te shitjeve direkte.
2-Menaxhon dhe miremban marredheniet me llogarite e klienteve.
3-Zhvillon zgjidhje te personalizuara per kliente te ndryshem.
4-Pret klientet dhe i jep zgjidhje problemeve te tyre.
5-Kryen arketimet e klienteve per rinovimet e kontratave.
6-Realizon shitje dhe sjell kliente te rrinj.

Kualifikimet / Kërkesat

1-Te kete perfunduar arsimin e larte ,preferohet Ekonomik Menaxhim.
2-Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi.
3-Te njohe shkelqyeshem gjuhen angleze.
4-Eksperience ne nje kompani te ngjashme ose ne kompani reklamash.
5-Person energjik dhe me iniciative.

Shënime

Te interesuarit te dergojne CV-te e tyre prane adreses se zyrave tona:

E-mail: [email protected]
Rruga: "Ismail Qemali", Pallati Abissnet, Tirane.

Tel. : 044311902

__________________

Identifikohuni si punëkërkues për të aplikuar!

Dërgoja një miku

×

Dëshmi Suksesi

Evis Pogoni
For us at "COCA-COLA, the recruitment process is very important and many times not easy at all to find the right professionals. Compared to our experience with on line applications, duapune.com, ... More
Ilti Cela
I am Ilti Çela, IT specialist at the American Hospital in Tirana. I had my dark period looking for the perfect job, as everybody. I heard from some friends of mine about duapune.com. I signed in and ... More
Thoma Papa
My name is Thoma Papa and I am an architect. After studying and working in the UK, I came back in Albania in 2009. First thing I did was registering at duapune.com. The registration was simple and fas... More
Sonila Gala
DM Consulting Services and its website duapune.com is one of most trustworthy companies I know and I recommend it to all my friends.First thing I did was registering my CV on duapune.com.A daily e-mai... More

Help

 • [email protected]
 • (AL) +355 42-272622
 • (AL) +355 69-2031581
 • (KS) +377 44-416811

Social Media

Facebook Social Media

FEEDBACK

If you want to get an answer, put your email address in the message.
×

Share your story

If you want to get an answer, put your email address in the message.
×
+355 692031581/2