ENES SHPK

ENES SHPK

Vendndodhja

---

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Sherbim Transporti dhe Shperndarje
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Student
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
31-08-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

ENES Shpk kerkon te punesoje nje Agjent shitje per Tiranen neper dyqanet e pakices ne Tirane.

Produktet jane prodhime plastike per shtepi, si stola, tasa, komodina, mbajtes shampo, kove larje dyshemeje etj.

Detyrat

• Kryen transportin e produkteve nga magazina në destinacion;
• Kryen lëvizje dhe transporte midis klientëve, partnerëve, shitësve dhe magazines;
• Mban ditarin e furnitorit gjatë gjithë orarit të punës ku shënohen të gjitha lëvizjet;
• Mirëmban automjetet dhe dokumentet e tyre;
• Është përgjegjës të performojë detyra të tjera që kërkohen nga Supervizori.

Kualifikimet

1- Minimalisht me arsim i mesem, arsimi i larte perben avantazh.
2- Eksperience pune ne profilin e shperndarjes /marketingut ne treg.
3- Te kete punuar me kase fiskale.
4- Te dije te beje fatura TVSH.
5- Te zoteroje leje drejtimi automjeti.
6- Te kete aftesi te mira komunikuese dhe fleksibel ndaj orarit.
7- Te jete i orientuar drejt sherbimit ndaj klientit.

Shënime

Ju mund te aplikoni duke derguar CV tuaj tek: [email protected]
ose ne nr. cel. 069 29 87 065

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë