Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comKodi Punës: 86341

Sherbim Klienti Dega Divjake

Divjake, Shqipëri 07-03-2024 edhe 8 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni: Tipi i punës: Eksperiencë: Kërkohet foto: Letër interesi:

Arkëtar banke

Kohë e plote

---

Jo

Jo

Rroga minimale bruto: Rroga maksimale bruto: Data e përfundimit: Data e fillimit të punës: Numri i kandidatëve:  

---

---

07-03-2024

---

---


Përshkrimi

Ky rol eshte pergjegjes per ofrimin e nje sherbimi te kualifikuar Cash dhe jo Cash ne perputhje me standartet e percaktuara te Bankes, duke identifikuar, analizuar dhe trajtuar me profesionalizem nevojat e klienteve per t’i konvertuar ato ne shitje dhe arritje te objektivave te vendosuara nga menaxheret.


Detyrat

  • Te kryeje transaksionet cash per te gjithe segmentet e klienteve.
  • Te diskutoje dhe pranoje aplikime per Celje Llogarie, Paketa, Pagesa, Direct Debit, Pagesa Periodike, Ceku, Bono Thesari, Karta Debiti, RON, Depozita, Produkte Sigurimi, Plane Investimi etj, dhe sigurohet qe gjitha te dhenat e marra nga klientet jane ne perputhshmeri me politikat dhe direktivat e bankes.
  • Te kryeje ne sistemet/ aplikacionet e bankes veprimet jo cash duke aplikuar te gjitha procedurat operacionale te bankes qe lidhen me detyren e saj/tij.
  • Te procesoje vlerat monetare ne perputhje me proceduren e Bankes se Shqiperise dhe procedurave te Bankes Raiffeisen Shqiperi.

Kualifikimet

  • Te jete njohes i mire i produkteve te katalogut qe ofron Banka dhe ti pershtase ato sipas nevojave te klienteve.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar ose apliko nga duapune.com.

Kandidatet e interesuar duhet te dergojne CV ne adresen [email protected].

Raiffeisen Bank deshiron te vere ne vemendjen e kandidateve te interesuar se cdo informacion qe do te paraqesin lidhur me shprehjen e interesit te tyre per sa me siper, do te trajtohet me nje nivel sigurie te stadarteve me te larta ne perputhje te plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 date 10.03.2008 "Per Mbrojtjen e te Dhenave Personale" dhe aktet nenligjore te nxjerra ne zbatim te tij. Gjithashtu, me dhenien e ketij informacioni, kandidati i interesuar deklaron dhe jep miratimin e tij per procesimin e metejshem te te dhenave personale te tij nga ana e Raiffeisen Bank vetem per perdorim te brendshem te Bankes dhe vetem per qellimin per te cilin ai ka deklaruar vullnetarisht keto te dhena.


Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".


www.raiffeisen.al


Raiffeisen Bank Albania

Raiffeisen Bank Albania is one of the largest banks in the country. Its asset base is close to 1.85 billion Euro. Raiffeisen Bank International purchased the Albanian Savings Bank back in 2004 and over the last 15 years has completely transformed the old State Bank into a full-service bank serving all sectors of the business and private individual markets. The bank has a product range, processes, systems and a branch infrastructure that compares favorably with 21st century European standards. Raiffeisen Bank offers the full range of banking products and services in the 4 key business sectors in which it operates - private individuals, micro business, small business and corporate business and servers to more the 778,152 customers.

Raiffeisen Bank Albania is the market leader, with the largest branch network in Albania, with 75 Branches, eight of which are digital branch, distributed in the majority of cities in the country, specifically in 44 cities. Raiffeisen Bank Albania has currently 181 ATMs, in the entire country and is the market leader for ATMs. Such presence ensures that customers have access to one of our ATMs in different parts of the country, even in certain areas that may be considered distant or remote.

In the framework of the continuous digital transformation, Raiffeisen Bank has launched the Digital Banking Platform “Raiffeisen ON”. This platform which is designed for both retail and business customers offers fast and secure banking services through its advanced technology. Being the most innovative digital banking platform in the Raiffeisen ON has more than 169,000 Total users both in retail and business.

Our mission is to transform continuous innovation into superior customer experience with the vision to be the most recommended bank in the Albanian market.


INFORMACIONE KONTAKTI