Autopasion sh.a

Shoqëria Autopasion sh.a. është themeluar ne vitin 1994 nga Z. Mikail Vasili, ku fillojë veprimtarinë me një dyqan të vogël që tregtonte pjesë këmbimi për makina. Autopasion sh.a. falë strategjisë dhe këmbënguljes për tu rritur dhe zhvilluar më shumë, arriti që gjatë këtyre viteve të bëhet shoqëri lider në tregun tonë në sektoret e Pjesëve të Këmbimit, Baterive, Gomave dhe Lubrifikatëve. Ne bashkepunojmë më kompanitë prodhuesë më...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Sherbim Transporti dhe Shperndarje
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
08-03-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Kerkojme djem per shperndarjen e produkteve tona me motorre ne Tirane.

Detyrat

  • Te beje shperndarjen e produkteve ne klientet tane ne Tirane.
  • Paga e kenaqshme.

Shënime

Dergoni email tek [email protected] ose telefononi tek 0694075836.

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë