Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comKodi Punës: 72793

Senior Legal Counsel

Tirane, Shqipëri 23-12-2022 edhe 19 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni: Tipi i punës: Eksperiencë: Kërkohet foto: Letër interesi:

Jurist

Kohe e plote

---

Jo

Jo

Rroga mujore: Data e përfundimit: Data e fillimit të punës: Numri i kandidatëve:  

---

23-12-2022

---

---


Përshkrimi

Eurolab Internacional Grup, aktivitetin e saj tregtar e ka filluar në vitin 1995, si një ndër kompanitë e para të importit dhe distribucionit në Shqipëri. Si rezultat i përpjekjeve që filluan me modesti 25 vjet më parë, por që u fuqizuan ndër vite, sot EUROLAB përfaqëson një standard të avancuar biznesi dhe është një ndër shoqëritë lider në fushën e importit dhe distribucionit në Shqipëri, me zgjerim të shpejtë në rajon. Portofoli i EUROLAB sot, numëron mbi 1,000 marka premium ndërkombëtare.

Thelbi i biznesit është Importi, Distribucioni/Shitja dhe aktivitetet e marketingut me fokus në kanalet e Tregtisë On Trade/Off-Trade si dhe ato moderne: Key-Account dhe E-commerce.

Për shkak të zgjerimit të aktivitetit, Eurolab kërkon te punesoje "Senior Legal Counsel"

 


Detyrat

 • Informon shoqërinë për ndryshimet e legjislacionit që lidhen drejtëpërdrejt me fushat në te cilat ajo vepron.
 • Koordinon me Zyrat Ligjore për të gjithe problematikat e Shoqërise duke përfshirë por pa u limituar në perfaqesime në Gjykatë, Doganë, Tatime, AKU etj. 
 • Koordinimi me Zyrat Përmbarimore për ndjekjen e debitorëve, venia në dispozicion i dokumentacionit përkatës.
 • Përfaqëson shoqërinë në kontrollet që kryen nga institucionet shteterore, vënia në dispozicion e dokumentacionit të nevojshëm.
 • Menaxhimi i dokumentacionit ligjor në shoqëri duke përfshirë, por pa u limituar në kontrata, Vendime asambleje, Akte përfaqësimi.
 • Depozitimi dhe tërheqja e akteve pranë institucioneve (Gjykate, Prokurori, QKB).
 • Përfaqësimi i shoqërinë  në proçeset gjyqësore civile, administrative, tregtare në të gjitha shkallet e gjykimit.
 • Përgatitja e provave gjyqësore, vënia në dispozicion e akteve Zyrave Ligjore.
 • Hartimi, depozitimi dhe ndjekja pranë QKB e cdo aplikimi, depozitimi i Vendimit të Asamblese së Ortakeve te shoqerisë konform  legjislacionit në fuqi.
 • Përgjegjës për mirëmbajtjen dhe ruajtjen e dokumentacionit ligjor sipas standarteve.
 • Pregatit opinione ligjore ligjore për problematika të ndryshme.
 • Përgatit, kontrollon, supervizon të gjitha lejet/liçencat dhe akteve ligjore të detyrueshme për funksionimin e aktivitetit të shoqërisë.
 • Azhornon rregulloret dhe proçedurat e shoqërise bazuar në ndryshimet ligjore.
 • Raporton te menaxheri i departamentit ecurinë e kontratave, statusin e proçeseve gjyqësore, statusin e debitorëve etj.

 


Kualifikimet

 • Të ketë përfunduar Studimet e larta për Drejtësi Bachelor dhe Master.
 • Të ketë mbi 5 vite eksperiencë pune në profesion.
 • Të ketë njohuri të thelluara  të legjislacionit për Tregtarët dhe Shoqëritë Tregtare.
 • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze të folur dhe të shkruar, përbën avantazh njohja e gjuhës italiane. 
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera koordinuese dhe të punës në grup.
 •  Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi.
 • Të ketë leje drejtimi Kategoria B.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar ose apliko nga duapune.com.

Personat e interesuar, mund të dërgojnë Cv në adresën [email protected] 
Ne subjekt te e-mailit te vendoset pozicioni i punes per te cilin aplikohet.
Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret do te kontaktohen nga kompania.

Shënime

Të dhënat tuaja do të ruhen dhe përpunohen vetëm për qëllime rekrutimi, në mbështetje të legjislacionit në fuqi për mbrojten e të dhënave personale Ligjit (Nr. 9887 datë 10.03.2008) Për mbrojtjen e të dhënave Personale.


Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
Eurolab Internacional Grup

EUROLAB është themeluar si nje kompani tregtare private e organizuar si Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar (shpk). Aktivitetin e saj tregtar e ka filluar në vitin 1995,  si një ndër kompanitë e para të importit dhe distribucionit në Shqipëri. Si rezultat i përpjekjeve që filluan me modesti 25 vjet më parë, por që u fuqizuan ndër vite, sot EUROLAB përfaqëson një standard të avancuar biznesi dhe është një ndër shoqëritë lider në fushën e importit dhe distribucionit në Shqipëri, me zgjerim të shpejtë në rajon.

Portofoli i EUROLAB sot, numëron mbi 1,000 marka premium ndërkombëtare. 

Thelbi i biznesit është Importi, Distribucioni, Shitja me fokus në kanalet e Tregtisë On/Off si dhe ato moderne: KA and E-commerce.

 


INFORMACIONE KONTAKTI