DuaPune.com

Recepsioniste Kodi: 23354

Të dhëna për kompaninë

Kontakto kompaninë

Detaje të pozicionit

 • Tipi i punës
  Kohe e plote
 • Eksperiencë
  ---
 • Kërkohet foto
  Jo
 • Letër interesi
  Jo
 • Rroga mujore
  ---
 • Data e përfundimit
  17-01-2017
 • Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Coca-Cola Bottling Shqiperia sh.p.k (CCBS) eshte kompani leader ne tregun shqiptar te pijeve freskuese jo alkoolike me marka te njohura nderkombetare si Coca-Cola, Fanta,Sprite,Schweppes,Nestea,Monster,CappyPulpy.
Tek CCBS, ne jemi te bindur per rritjen e biznesit tone, per kontributin ne komunitetet lokale dhe ne zhvillimin e burimeve njerezore me ane te aftesive te forta organizative dhe me njerezit e duhur ne vendin e duhur.

CCBS po kerkon kandidate te pershtatshem ne pozicionin e meposhtem:

RECEPSIONISTE

Koordinojë dhe manaxhoje aktivitetet e perditshme në recepsion duke siguruar se çdo gjë është bërë me saktësi, sipas praktikave te kompanise.

Detyrat

•Menaxhon veprimtarinë e recepsionit me përfundimin e detyrave të caktuara me saktësi.
•Ndihmon në organizimin dhe mbajtjen e dosjeve te protokollit në mënyrë korrekte.
•Menaxhimi dhe inventarizimi i pajisjeve të kancelarisë.
•Koordinon telefonatat hyrese dhe dalese, si dhe sigurohet qe lidhja e telefonates është bërë sic duhet me personin pergjegjes.
•Ndihmon në organizimin dhe ruajtjen e letërkëmbimit të marrë dhe dërguar për kompaninë.
•Merr posten dhe e delegon ate tek personi i interesuar.
•Merr dhe dërgon fax sipas udhëzimeve te dhëna.
•Protokollon dhe arkivon fax e dërguara dhe të marrë.
•Fotokopjon, fax, faturat dhe dokumentet e tjera.
•Mbledh korrespondencën ne dalje dhe hyrje.
•Mirëpret dhe akomodon vizitorët e kompanisë dhe informon asistentët për ardhjen e tyre.

Kualifikimet / Kërkesat

•Shkolle e Mesme ose kurs i formimit profesional ne sekretari, Diploma Universitare eshte nje avantazh.
•Te kete pasur min 2 vjet eksperience ne pozicione te ngjashme, sekretari, recepsion ose detyra administrative.
•Te kete aftesi shume te mira ne komunikimin duke perdorur etiketen telefonike.
•Te degjoje dhe percjelle sic duhet mesazhet.
•Aftesi per te perballuar stresin dhe presionin ne pune.
•Te jene te orientuar ndaj klientit.
•Njohuri te mira ne Microsoft Office.
•Te njohe mire perdorimin e pajisjeve te zyres si; telefon,fax dhe ta perdore ato.
•Njohuri shume të mira në gjuhën Italiane dhe Angleze.
•Te jete i gatshem per te punuar me turne (2 turne) per nje periudhe kohore deri ne nje vit.

Shënime

Te interesuarit duhet te dergojne nje kerkese per punesim ku te specifikohet kerkesa per pozicionin e punes dhe nje kopje te CV ne adresen e-mail: [email protected] brenda dates 17 Janar 2017.

Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret do te kontaktohen.
Coca-Cola Bottling Shqiperia sh.p.k promovon Shanset e Barabarta.

Dërgoja një miku

×

Dëshmi Suksesi

Evis Pogoni
For us at "COCA-COLA, the recruitment process is very important and many times not easy at all to find the right professionals. Compared to our experience with on line applications, duapune.com, ... More
Ilti Cela
I am Ilti Çela, IT specialist at the American Hospital in Tirana. I had my dark period looking for the perfect job, as everybody. I heard from some friends of mine about duapune.com. I signed in and ... More
Thoma Papa
My name is Thoma Papa and I am an architect. After studying and working in the UK, I came back in Albania in 2009. First thing I did was registering at duapune.com. The registration was simple and fas... More
Sonila Gala
DM Consulting Services and its website duapune.com is one of most trustworthy companies I know and I recommend it to all my friends.First thing I did was registering my CV on duapune.com.A daily e-mai... More

Help

 • [email protected]
 • (AL) +355 42-272622
 • (AL) +355 69-2031581
 • (KS) +377 44-416811

Social Media

Facebook Social Media

FEEDBACK

If you want to get an answer, put your email address in the message.
×

Share your story

If you want to get an answer, put your email address in the message.
×
+355 692031581/2