Fondi Besa

Fondi Besa sh.a është institucion financiar jo banke dhe aktiviteti i tij përfshin: -Kredidhënie për bizneset e vogla dhe të mesme; -Shërbim pagesash dhe arkëtimesh; -Ndërmjetësim për transaksionet monetare (duke përfshirë dhe valutat); -Ofrimin e garancive bankare; -Shërben si agjent ose këshilltar financiar.

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Programues
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
22-02-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Fondi BESA sh.a, Non-Bank Financial Institution, announces the competition for vacant position of IT MIS & Reporting Specialist in the Headquarters.

Detyrat

Main Responsibilities:

•Analyze in detail microfinance needs for automation of processes/business activities, propose, develop and maintain applications and reports in accordance with business specifications.
•Support business units for preparation and analyze in detail business requirements for new applications or modification of the existing ones and design relevant solutions.
•Develop, deliver and maintain reports, solutions/applications in accordance with written business specifications.

Kualifikimet

•A minimum of three years working experience in programming, reporting development techniques and other related IT positions. Experience with Datawarehouse design and running would be an advantage;
•Very good knowledge of RDBMS (MSSQL/ORACLE), specifically in MS Reporting services and respective development tools and techniques;
•Good knowledge of banking system operations, accounting standards and products;
•Working experience with programming languages Net, PHP, Python Django, PL/SQL, XML, Webservice, etc;
•Very good operational, analytic and communication skills, reliable and good collaboration and teamwork skills;
•Master degree in Computer Science, Information Systems/engineering or related fields;
•Banking experience (minimum 2 years) is preferred;
•Very good knowledge and communication skills in English;

Shënime

Necessary documents to apply for this position:

1.Cover letter
2.Curriculum Vitae
3.Copy of University Degree and the list of grades
4.Training or other qualifications
5.Reference letter from the last employer
6.Photograph (1)

The deadline for presenting the required documents is 14 February 2018. The documentation should handled in a closed envelope at the Headquarters of Fondi Besa, address Rr. “Brigada e VIII”; P. Nr. 5 (Ish Blloku), Tirana.

For any other information, please visit our website www.fondibesa.com and for any clarification you can contact with the Department of Human Resources and Services in Headquarters, telephone number: 04 2253841/842.

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë