Alba Punesim

Agjencia e Punesimit "ALBA PUNESIM" është një agjenci punësimi, e cila ofron një gamë të gjerë shërbimesh ne fushen e keshillimit dhe rekrutimit. Ne përdorim profesionalizmin tone ne fushen e burimeve njerezore për të kontribuar në fushën e biznesit privat, dhe për t'ju përgjigjur nevojave të bizneseve, duke u siguruar kandidatet me te mire ne tregun e punes, ne menyre që të funksionojmë si një agjenci me etikë të shëndoshë dhe të...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Programues
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
13-02-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Programues Java
ALBA PUNESIM eshte nje agjensi private punesimi, e cila ka si aktivitet te saj: ndermjetesimin ne tregun e punes. Ne përdorim profesionalizmin tone ne fushen e burimeve njerezore për t'ju përgjigjur nevojave të klienteve, duke u siguruar kandidatet me te mire ne tregun e punes dhe kandidateve duke ju ofruar mundesi punesimi.

Per nje klientin tone, nje kompani e specializuar ne sisteme informative, Alba Punesim ka nisur procesin e selektimit te kandidateve per pozicionin :

Programues Java

Konteksti i pozicionit:

Programim ne Java te aplikacioneve te reja dhe atyre ekzistuese Njohurite dhe cilesite e kerkuara:
- Eksperience pune 1-2 vjecare me Java Standard Edition dhe Java Enterprise Edition
- Parapelqehet eksperience ne framework JBoss Seam e Java Server Faces
- Njohuri te gjuhes italiane te nivelit mesatar
- Njohuri mbi web/application server (psh: Tomcat, JBoss, Apache, ecc)
- Eksperience te konsoliduar me relational database (SQL e diagram ER) si dhe DBMS me te njohura ne treg (MySQL, Oracle)
- Njohuri mbi HMTL, CSS, Javascript, jQuery si instrumenta te programimit front-end

Orari i punes:

E hene - E premte 8.30 – 17.30 (1h pushim)

Ofrohet: Page konkurruese

Nese jeni te interesuar per kete pozicion, ju lutem dergoni cv-ne ne adresen: [email protected]
Ju lutem shenoni tek subjekti: Programues Java
Ju informojme se te dhenat tuaja personale te derguar ne agjencine tone, ruhen konform ligjit nr 9887, percaktuar nga Kuvendi I Shqiperise “Per mbrojtien e te Dhenave Personale”.

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë