Alba Punesim

Agjencia e Punesimit "ALBA PUNESIM" është një agjenci punësimi, e cila ofron një gamë të gjerë shërbimesh ne fushen e keshillimit dhe rekrutimit. Ne përdorim profesionalizmin tone ne fushen e burimeve njerezore për të kontribuar në fushën e biznesit privat, dhe për t'ju përgjigjur nevojave të bizneseve, duke u siguruar kandidatet me te mire ne tregun e punes, ne menyre që të funksionojmë si një agjenci me etikë të shëndoshë dhe të...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Programues ne Web
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
14-02-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Freelancer: Web Marketing
ALBA PUNËSIM is a private recruitment agency, which has as its activity: mediation in the labor market. We use our professionalism in the field of human resources to meet the needs of our clients by providing the best candidates in the labor market and to offer to the candidates employment opportunities.

For one of his clients, a foreign company, Alba Punesim has begun the process of selection of candidates for the position of:

Freelancer: Web Marketing

Knowledge and Requirements:
· Facebook Business Manager (basic);
· Google Adwords Centro Clienti (basic);
· Google Analitycs (good);
· Italian language (good);

*Minimum 2 years work experience;

Work is from home worker, not in the office!
8 hours work a day

from 9:00-13:00 to 14:00-18:00 Monday/Friday

OFFERED: 400 €/neto

If you are interested in this position please send your CV at the address: [email protected]

Please write at the subject of the e-mail: Freelancer: Web Marketing
Ju informojme se te dhenat tuaja personale te derguar ne agjencine tone, ruhen konform ligjit nr 9887, percaktuar nga Kuvendi I Shqiperise “Per mbrojtien e te Dhenave Personale”.
Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë