Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comTirane, Shqipëri 02-06-2022 edhe 8 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Drejtor Finance
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
02-06-2022
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Crimson Finance Fund Albania (CFFA) është një institucion financiar jobankë i themeluar në vitin 2015 nga Fondacioni Shqiptaro-Amerikan i Zhvillimit (AADF), NORFUND, Crimson Capital dhe Bashkia Tiranë. I pozicionuar në tregun financiar midis bankave dhe institucioneve të mikrofinancës, CFFA ka në thelb të misionit të tij mbështetjen e ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme nëpërmjet një game të gjerë produktesh financiare të ndara midis kredisë, qirasë financiare dhe factoring-ut.

Crimson Finance Fund Albania është në kërkim të një Përgjegjësi/e të departamentit të Financës dhe Administrates për tu bërë pjesë e stafit te saj.

Detyrat

Raporton direkt tek Drejtori Ekzekutiv dhe përgjegjësitë e tij janë si me poshtë:  
• Zbaton dhe mban një sistem kontabel që është në përputhje me Standartet Kombetare të Kontabilitetit të Qeverisë Shqiptare dhe në përgjithësi me standartet ndërkombëtare të pranueshme të kontabilitetit.
• Harton dhe përgatit pasqyrat financiare të shoqerisë.
• Monitoron portfolin e huasë, dhe siguron kontroll financiar të operacioneve të kreditit dhe ato bankare. 
• Përgatit dhe zbaton kontrolle të brendshme për të siguruar përdorimin dhe mbrojtjen e aktiveve. 
• Përgatit dhe ndjek buxhetin vjetor të shoqërisë.
• Monitoron disbursimet, për të siguruar përputhjen me marrëveshjet e kredive dhe granteve.
• Analizon dhe vlerëson ndryshimet midis buxhetit dhe realizimeve.
• Ushtron detyrën e personit përgjegjës për raportimet financiare kundrejtë institucioneve raportuese si Banka e Shqipërisë, Drejtoria e Tatimeve, Ministria e Financave etj.
• Përgatit mbi baza tremujore dhe vjetore, raportet financiare dhe statistikore, që kërkohen nga institucioni, Bordi drejtues, dhe/ose donatorët e tjerë.
• Mban mardhenie me të gjitha institucionet financiare partnere.

Kualifikimet

• Diplomë universitare relevante (ekonomi, financë, bankë).
• Të ketë përvojë profesionale jo më pak se 5 (pesë) vjet, preferohet eksperience prane institucioneve financiare ne vend.
• Njohuri të thelluara të ligjeve dhe rregulloreve të zbatueshme të Bankës se Shqipërisë
• Njohuri të thelluara të ligjeve dhe rregulloreve të zbatueshme të Taksave.
• Aftësi profesionale dhe njohuri te thelluara në zbatimin e standardeve kombëtare dhe ndërkombëtare të kontabilitetit (preferohet të zotërojë titullin ACCA dhe/ose Kontabilist i Miratuar).
• Njohje të parimeve dhe teknikave të administrimit të rrezikut.
• Aftësi analitike, veçanërisht në leximin dhe interpretimin e informacioneve financiare dhe ligjore.
• Aftësi të shkëlqyera në përdorimin e paketës Office dhe në vecanti MS Excel.
• Aftësi për të komunikuar në mënyrë efektive, të saktë e të mirëorganizuar çështjet komplekse te manaxhimi i organizatës, si verbalisht dhe me shkrim.
• Njohuri të mira të gjuhës angleze (preferuar nëse është e mbrojtur me provimet e TOEFL apo IELTS).
• Aftësi shume të mira në menaxhimin e stafit dhe shpërndarjen e detyrave, si edhe në punën në grup.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, mund të dërgoni CV-në dhe certifikimet përkatëse në adresën [email protected] brenda datës 20 Maj 2022.


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".


Crimson Finance Fund Albania

Crimson Finance Fund Albania (CFFA) është një institucion Financiar Jo-Bankë i themeluar në vitin 2015 nga Fondacioni Shqiptaro-Amerikan i Zhvillimit (AADF), NORFUND, Crimson Capital dhe Bashkia Tiranë. i pozicionuar në tregun financiar midis bankave dhe institucioneve të mikrofinancës, CFFA ka në thelb të misionit të tij mbështetjen e ndërmarrjeve mikro, t&eu...

INFORMACIONE KONTAKTI

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë